Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΝ.ΕΛ: «Δούρειος ίππος για την ποδηγέτιση της Ελλάδας ο Ανδρέας Γεωργίου»

«Οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. το καλοκαίρι του 2010, την περίοδο που διορίστηκε επικεφαλής της ο επί χρόνια υπάλληλος του ΔΝΤ, Ανδρέας Γεωργίου, και το ετεροχρονισμένο φούσκωμα του ελλείμματος, με μοχλό το περίφημο μυστικό SWAP της Goldman Sachs του 2001 του μέγα αρχιερέα της διαπλοκής κ. Σημίτη» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου για την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου.

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Θα ήταν μια μικρή ένδειξη αυτοκριτικής για το
ΠΑΣΟΚ να πάψει να υπερασπίζεται ξεδιάντροπα τον κ. Γεωργίου, που αποτέλεσε τον δούρειο ίππο μέσω του οποίου προετοιμάστηκε το έδαφος από το γνωστό τραγικό δίδυμο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου για την ποδηγέτηση της Ελλάδας μέσω του μνημονίου και του ΔΝΤ.

Δυστυχώς, φανατικοί υπερασπιστές των μεθοδεύσεων και της στάσης του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ έχουν αναδειχθεί η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη» προσθέτει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας:

«Ο σκοτεινός ρόλος που έπαιξαν εκείνη την περίοδο οι μοιραίοι κ.κ. Παπανδρέου - Παπακωσταντίνου και ο νεοδιορισμένος με έξωθεν «πλάτες» κ. Γεωργίου, ήταν στην ουσία η απαρχή για να υπαχθεί βίαια η χώρα μας στο μνημόνιο και να γίνει κυριολεκτικά παίγνιο στα χέρια των διεθνών κερδοσκόπων.
Με τα γνωστά αποτελέσματα».


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου