Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν σαρώνει τους πραξικοπηματίες!

Τουρκικό F-16 κατέρριψε επιθετικό ελικόπτερο των πραξικοπηματιών στην περιοχή της Σμύρνης.

Eγκυρες πηγές των ελληνικών υπηρεσιών στρατιωτικών πληροφοριών που τέθηκαν υπ'όψιν του
pronews.gr αναφέρουν ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν κερδίζει το παιχνίδι και ανέτρεψε το πραξικόπημα που είχε επιχειρήσει να τον ανατρέψει!

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην συνταγματάρχης Μουχαρέμ Κιοσέ, που αποστρατεύθηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση  ως οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθη!
Ηδη συνελήφθησαν οι στρατιώτες που είχαν επιχειρήσει να καταλάβουν το κτίριο των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, ενώ τελείωσε και η μάχη στο Κοινοβούλιο με νικητή τους κυβερνητικούς.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής δήλωσε την στήριξή του στην κυβέρνηση Ρ.Τ.Ερντογάν, ενώ προηγουμένως ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τ.Κέρι με δήλωσή του "είχε νίψει τας χείρας του" και είχε αφήσει ανοικτό να αναγνωρίσει τους πραξικοπηματίες!

Πάντως στην μάχη στο κτίριο της τουρκικής αστυνομίας στην Αγκυρα, οι υπερασπιστές του Ρ.Τ.Ερντογάν, μετρούν ήδη 17 νεκρούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και ο ιμάμης, πολιτικό πρόσφυγας στις ΗΠΑ, Φ.Γκιουλέν που πρακτικά βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα, το... καταδίκασε με δήλωσή του στους Financial Times!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου