Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Διάλογος Καραμήτσου-Μαρινάκη με αναφορές σε Τσίπρα

Σεισμος απο τον διαλογο Μαρινακη – Καραμητσου που εμπλεκει τον Τσιπρα!

Τηλεφωνική συνομιλία που υποστηρίζει ότι είναι μεταξύ του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσου Καραμήτσου και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσιάζει το zougla.gr.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους (η οποία κατεγράφη από τον «υπερκοριό» της ΕΥΠ), γίνεται αναφορά στον
πρωθυπουργό ΑλέξηςΤσίπρα, εν μέσω διαλόγου για αποστολή 30 τόμων «βιβλίων», για συναλλαγή της οποίας το περιεχόμενο παραμένει άγνωστο προς το παρόν.
Συγκεκριμένα ο Τάσος Καραμήτσος καλεί τηλεφωνικώς τον Μαρινάκη και του ανακοινώνει ότι τα τριάντα πρώτα «βιβλία» εκ μέρους του φίλου του «γιατρού» είναι έτοιμα, προκειμένου να του τα αποστείλει για να δοθούν εκεί που πρέπει.

Ο Β. Μαρινάκης ρωτά: «Τριάντα βιβλία για τον Τσίπρα;», για να απαντήσει ο Τ. Καραμήτσος «μμμ, όχι, λέω ο γιατρός ο φίλος μου» κι αμέσως μετά αναφέρεται στη συναλλαγή, θέλοντας να πληροφορηθεί τις απαιτήσεις του αποστολέα των «βιβλίων».

Σύμφωνα με το zoogla.gr, η κουβέντα μεταξύ των δύο γίνεται κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του 2012, περίοδο κατά την οποία διεξήχθησαν εκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καθίσταται ισχυρός, καταλαμβάνοντας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοινώνοντας τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε και στην οποία εμπλέκεται η Βασιλική Θάνου, μίλησε για «βιβλία» στα οποία ζητήθηκε να μπουν χρήματα.
 Οπως είπε χαρακτηριστικά του ζητήθηκε να ακολουθήσει τη «διαδικασία του βιβλίου».
Να τοποθετήσει χαρτονομίσματα εντός ενός βιβλίου και να το παραδώσει.
«Στη συγκεκριμένη διαδικασία μού ζητήθηκε βιβλιοθήκη, δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός βιβλίων».

Αναλυτικά η συνομιλία:

Τάσος Καραμήτσος (Τ.Κ.)
Βαγγέλης Μαρινάκης (Β.Μ.)
Τ.Κ: Έλα
Β.Μ: Έλα τι γίνεται;
Τ.Κ: Καλά εσύ;
Β.Μ: Πώς πάει;
Τ.Κ: Κοιτάμε εδώ, το πώς το λένε, κοιτάμε τι γίνεται εδώ, πανηγύρια γίνονται. Πανηγύρια γίνονται γενικώς με τον Τσίπρα, με το ένα, με το άλλο κ.τ.λ.
Β.Μ: Τι έγινε;
Τ.Κ: Αυτά είναι 30 βιβλία αρχικά από το παιδί αυτό και μετά θα συνεχιστεί. 30 είναι όμως τώρα, θα σου τα στείλω αυτά τα 30 βιβλία, δεν είναι ok;
Β.Μ: 30 βιβλία για τον Τσίπρα;
Τ.Κ: Μμμ, όχι, λέω ο γιατρός ο φίλος μου...
Β.Μ: Α ναι, εντάξει, ok.
Τ.Κ: Ξέρεις αυτό το πράγμα, έχει μια ροή αυτός, 30 βιβλία, 40, 50.
Β.Μ: Και πες μου τι θέλει.
Τ.Κ: Εντάξει θα σας τα πούμε μετά αυτά, αλλά τώρα πού να τα στείλω, που τα 'χω;
Β.Μ: Ας έρθουν επάνω λοιπόν εδώ πέρα, στο γραφείο.
Τ.Κ: Στο γραφείο;
Β.Μ: Στο σπίτι;
Τ.Κ: Στο σπίτι, άμα τα δώσω στη Σούλα δηλαδή πειράζει;
Β.Μ: Ναι, ναι, όχι, όχι, δεν πειράζει. Στο σπίτι μου.
Τ.Κ: Εγώ θα τα πάω στη Σούλα σε μισή ώρα.
Β.Μ: Ναι, ναι, τι άλλο εσύ;
Τ.Κ: Ε, τίποτα, εδώ.
Β.Μ: Το βράδυ πού θα είσαι;
Τ.Κ: Εδώ θα πάω κοντά, θα είμαι σε ένα επαγγελματικό, σφύρα μου, θα τελειώσω από κει.
Β.Μ: Εντάξει;
Τ.Κ: Εντάξει, ok. Έγινε.

Απαντώντας o Τάσος Καραμήτσος κάνει λόγο για «φιλική συνομιλία του 2012».

«Μια φιλική συνομιλία του 2012 για να μπουν βιβλία ως προσφορές σε μια νέα -υπό έκδοση τότε- εφημερίδα παρουσιάζεται με απίστευτη δόση φαντασίας σαν ύποπτη "συναλλαγή"», υποστηρίζει.
«Είναι προφανές πως μόνο στο μυαλό του "ρεπόρτερ" αυτή η φιλική συμβολή, ενός ειδικού σε θέματα Τύπου για την εμπορική ενίσχυση μιας νέας εφημερίδας, θα μπορούσε να πάρει αυτή την "ερμηνεία"».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη ο Β. Μαρινάκης

«Για άλλη μια φορά η αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων καταλήγει σε σκόπιμη παραποίηση του περιεχομένου τους προκειμένου να κατασκευαστούν "παραμύθια για αγρίους" με πολλή λάσπη και ψέματα. Η φαιδρότητα της ιστορίας δεν επιδέχεται καν διάψευσης, απλώς προκαλεί θυμηδία σε όποιον τη διαβάσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
«Η χρήση και αναπαραγωγή μάλιστα ηχητικού υλικού από ερευνώμενη δικογραφία εκθέτει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση και καταδεικνύει τη σκοπιμότητα της μεθοδευμένης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει για μια ακόμη φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Θωμαίδης και ο "γνωστός" κ. Τριανταφυλλόπουλος».

Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη

 Προς τους οπαδούς της ομαδάρας του Ολυμπιακού.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του zougla.gr, υπόσχομαι να υποστηρίζω φανατικά την ομάδα, χωρίς επιρροές από τις όποιες ποδοσφαιρικές προτιμήσεις μου κατά το παρελθόν.


Αντιλαμβάνομαι, ότι για μία ακόμα φορά ο ιστορικός σύλλογος, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να κουβαλάει στην πλάτη αμαρτίες προέδρου του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μία ανακοίνωση για δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη άσχετη με το ποδόσφαιρο, πρέπει να εκδίδεται από τον επίσημο Ολυμπιακό.

ΚΙ επειδή η «Ζούγκλα» κυριαρχεί στο ιντερνετικό Champions League πετάει το γάντι στον κύριο Μαρινάκη για εκείνο το «γνωστός» που αφορά στο πρόσωπό μου και του προτείνει να περάσει στο παρασύνθημα.

Μετά από αυτά, μέσω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας, θα φροντίσω να γίνει «πασίγνωστος». Από τον Πειραιά μέχρι το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Για ό,τι ακολουθήσει θα τον παρακαλέσω να απαντάει ως εφοπλιστής ή επιχειρηματίας ή φίλος του Καραμήτσου ή τέλος πάντων ως συλλέκτης βιβλίων και να μη βάζει στη μέση τον ιστορικό Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του.

Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός. Οι πρόεδροι του έρχονται και παρέρχονται.

Ο φίλαθλος και πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

H απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Τάσο Καραμήτσο

Φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του κ. Καραμήτσου σήμερα, μετά το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για πάρα πολλούς λόγους.

Συμβουλή προς τον πρώην συνεκδότη της πάλαι ποτέ ανεξάρτητης εφημερίδας μας. Να διατηρεί την ψυχραιμία του σε επίπεδα καθωσπρεπισμού τουλάχιστον. Δεν είναι ευγενές να υποτιμά με τόσο βάναυσο τρόπο την νοημοσύνη των πολιτών, πολλοί από τους οποίους θα είναι σίγουρα και αναγνώστες του.

Πρώτον γιατί με όσα διατείνεται «καρφώνει» τον συνομιλητή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αρκετό καιρό τώρα προσπαθεί να πείσει τους πάντες, ότι δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη εφημερίδα.

Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας! Δεν είναι δυνατόν ως εκ τούτου να έχουν όλοι αυτοί οι κύριοι την πολυτέλεια, να πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Μια φιλική συνομιλία για προσφορές, όπως υποστηρίζει, δε γίνεται με «γιατρούς» και απαιτήσεις που θα συζητηθούν αργότερα και το κυριότερο: Πως μπαίνει ο κ. Τσίπρας στη μέση;

Απ’ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω βιβλία πουλούσε ο Άδωνις Γεωγιάδης. Ο κ. Τσίπρας έκανε τον μηχανικό.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

απο τη zougla.gr  και το euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου