Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Οι ΗΠΑ εισέρχονται σε κατάσταση πανικού

Who is really good, if anyone…and who is really evil?

Gordon Duff, Veterans Today (USA)
Το συγκεκριμένο άρθρο αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι:
-Αποκρύπτεται από τις ΗΠΑ αναφορά 28 σελίδων σχετικά με την συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας στην 9-11
-Βίντεοσκοπήθηκαν συναντήσεις Ισραηλινών πρακτόρων της Μοσάντ με τον «εγκέφαλο» της 9/11
-Έκθεση κρατικής υπηρεσίας των ΗΠΑ αναφέρει ότι χρησιμοποιήθηκαν μίνι-πυρηνικές νάρκες για την κατάρευση των Δίδυμων Πύργων.
-Η μυστική ναζιστική οργάνωση DVD που διοικεί την Γερμανία – Η σύνδεση με την οικογένεια Μπους
-O Χίτλερ «μαριονέτα» της οργάνωσης DVD
-Ο Ντέιβιντ Κάμερον υποχείριο της
DVD (Deutsche Verteidigungs Dienst)
-Το μυστικό Πρωτόκολο Γερμανίας-Ισραήλ για ανταλλαγή τεχνολογίας πυρηνικών όπλων.
-Ισραήλ-Γερμανία-Τουρκία-Σαουδική Αραβία στο ίδιο μπλοκ που χρηματοδοτούν την ISIS

… Από τον Gordon Duff, VT Senior Editor… με New Eastern Outlook,  Moscow

[ Σημείωση του συντάκτη: Το κείμενο του Gordon δεν είναι και τόσο χαρμόσυνο, αλλά δεν ήταν και ποτέ ο αντικειμενικός μας στόχος να χρυσώνουμε το χάπι.]

Mossad safe house for Israeli art students
Σπίτι ασφαλείας της Μοσάντ για ισραηλινούς μαθητές των καλών τεχνών
Το αποκρυπτόμενο  κείμενο 28 σελίδων σχετικά με την συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας στην 9-11  (Δίδυμοι Πύργοι) μας δίνει την ευκαιρία να επαναλάβουμε τις σκοτεινές ιστορίες για την ισραηλινο-Σαουδική εμπλοκή, σύμφωνα  με τις πληροφορίες του VT που έλαβε από τους ερευνητές οι οποίοι τους είχαν υπό επιτήρηση στο Fort Lee, του Νιού Τζέρσεϊ την 23η του περασμένου Μαΐου.
Όταν δημοσιοποιήσαμε αυτό το υλικό ως μέρος της σειράς μας για τα πυρηνικά της 9-11, η οποία περιλαμβάνει την επίσημη έκθεση της Sandia Labs (Sandia National Laboratories)  για τα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και που αναφέρει ότι κατέρρευσαν με μίνι-πυρηνικές νάρκες που τοποθετήθηκαν στα υπόγεια, ποτέ δεν αμφισβητηθήκαμε, ούτε δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από οποιαδήποτε επίσημη αρχή που να ήθελε να μάθει περισσότερα. Όλοι αυτοστιγμεί μετατράπηκαν σε κωφάλαλους.


This is the FBI surveillance house across the street
Αυτό είναι το σπίτι που χρησιμοποίησε το FBI  για την παρακολούθηση στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Ο Mohammed Atta ζούσε λίγα τετράγωνα μακριά και είχε βιντεοσκοπηθεί να επισκέπτεται τους Ισραηλινούς.

Αλλά το υλικό αυτό υπάρχει στα αρχεία μας και έχουν σταλεί αντίγραφα σε όλο τον κόσμο, έτσι ποτέ δεν χαθεί.
Θα ξυπνήσει το αμερικανικό κοινό από τον ύπνο του και να εγείρει τα παραπάνω ως ουσιώδες ζήτημα  των προεδρικών εκλογών, και με αυτό εννοώ να κάνουν την ζωή κόλαση στην κυβέρνηση Ομπάμα τόσο που να μην μπορούν να βγουν έξω από το γραφείο τους όσο εξακολουθούν να αποσιωπούν τι πραγματικά συνέβη στις 9-11, και να αποκαλυφθεί η αλήθεια από μια μελλοντική κυβέρνηση, αφήνοντας την παρούσα με την ρετσινιά της συγκάλυψης;
Κανείς δεν φαίνεται να έχει συνδέσει το σκηνικό με τα αμερικανικά δικαστήρια που προσπαθούν τώρα να δεσμεύσουν επενδυτικά αποθεματικά του Ιράν, καθιστώντας το υπεύθυνο για όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις στον κόσμο για να ξεκινήσει το πάγωμα δισεκατομμυρίων από τα χρήματα τους.
Γιατί δεν  φοβούνται οι ΗΠΑ μήπως εκτεθούν σε παρόμοια μεταχείριση με τον τρόπο αυτό, όταν ακόμη και οι ταξιτζήδες θα μπορούσαν να καταγράψουν μέσα σε λίγα λεπτά μια σειρά από τρομοκρατικές ενέργειες που είχαν συμμετοχή οι ΗΠΑ;

Το τσούρμο που κάνει τον Πόλεμο του Τρόμου μέχρι στιγμής έχει διασωθεί χρησιμοποιώντας το δικό του «Πόλεμο ενάντια στην  Τρομοκρατία». 
Η απόδειξη γι ‘αυτό βρίσκεται πολύ μακριά από τις δύο πρόσφατες δικαστικές υποθέσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να κατηγορήσουν το Ιράν ως χώρα που υποθάλπει την παγκόσμια τρομοκρατία .
 Ο Ομπάμα προς έκπληξη μας, έκανε αναφορά, στην υπεράσπιση του γιατί δεν δημοσιεύει την 28 σελίδων αναφορά που εμπλέκει την Σαουδική Αραβία, λέγοντας ότι μηνύοντας τους Σαουδάραβες θα καθιστούσε το αμερικανικό κράτος ευάλωτο σε παρόμοιες μηνύσεις.


Έμεινα έκπληκτος από αυτήν του την παραδοχή!. Τι είναι αυτό που μου έχει ξεφύγει; … Jim W. Dean]
____________
VT mapped this all out on May 13, 2015
Οι VT χαρτογράφησαν όλο αυτό στις 13 του Μαΐου του 2015


– Πρώτη δημοσίευση …  26η, Απριλίου 2016 –
Who is leading who?
Ποιος οδηγεί ποιον;
Η πολιτική των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ πιθανόν να οδηγήσει σε σκοτεινό μέλλον, όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά και σε κατάρρευση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ..

Οι κινήσεις είναι σε εξέλιξη από το υπερ-ισχυρό λόμπυ άσκησης πίεσης της νέας αντι-αμερικανικής συμμαχίας του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, που υποστηρίχθηκε από την Ουκρανία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και την Πολωνία, για να αποκτήσουν τον έλεγχο της αμερικανικής προεδρίας, και πάλι.

Υπάρχει ένας ιδιαίτερος κίνδυνος, όπου ανεβάζει τον πήχη και αυτό είναι οι αποκρυπτόμενες 28 σελίδες από την έκθεση για την 9/11, που συνδέουν τις Σαουδικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών με τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, την γέφυρα George Washington και Λίνκολν και τις Ολλανδικές σήραγγες.

Οι σελίδες αυτές πιστεύεται ότι κάνουν αναφορά σε συναντήσεις μεταξύ του Mohammed Atta, υποτιθέμενου εγκέφαλου της  9/11, και ομάδων Ισραηλινών «σπουδαστων καλών τεχνών», πριν από τις επιθέσεις. Όλοι ζούσαν στο Fort Lee, του Νιού.
Τζέρσεϊ, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, και παρακολουθηθήκαν να συναντιούνται όλοι μαζί από την ομάδα παρακολούθησης του FBI υπό το όνομα Project «Able Danger» με επικεφαλής τον ειδικό πράκτορα Mike Dick, ο οποίος αργότερα επέζησε από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, όταν απείλησε ότι θα δημοσίευε τα ευρήματα.

Αυτές οι σελίδες, και ίσως και άλλες που αποκρύπτονται, περιέχουν όχι μόνο τα αρχεία επιτήρησης, συμπεριλαμβανομένων των υποκλοπών του σχεδιασμού της 9/11, αλλά και αρχεία των δεκάδων ισραηλινών πρακτόρων που συνεργάζονταν με τον Atta.

Τώρα που η πολύχρονη ισραηλινο-Σαουδική συνεργασία γίνεται δημόσια γνωστή, το υλικό αυτό θεωρείται ως μια καταστροφική απειλή, που αξίζει μέχρι και την απομάκρυνση υποψηφίου από τις προεδρικές εκλογές και, αν κριθεί απαραίτητο, δολοφονώντας κάθε υποψήφιο ο οποίος δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Υπάρχει η βεβαιότητα ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα ποτέ δεν ενημερώθηκε για άλλα αρχεία που παρακρατούνται και θάφτηκαν από την κυβέρνηση Μπους, συμπεριλαμβανομένων και όχι μόνο την δικογραφία για το Project «Able Danger» που, πιστεύεται τώρα, μπορεί κάλλιστα να συνδέσει την Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών  με την  9/11.

Στη συνέχεια, υπάρχει η προκαταρκτική έκθεση σχετικά με την 9/11 από το 2003 που λέγεται ότι την κατέχει η Ρωσία από τον Edward Snowden και, κατά πάσα πιθανότητα, συνεχώς αναμοχλεύεται από τις Ρώσικες υπηρεσίες πληροφοριών.

George Washington Bridge New Jersey Cable Anchorage where thousands of pounds of high explosives were defused and recovered
Η καλωδιωτή γέφυρα George Washington
του New Jerseyόπου βρέθηκαν τόνοι ισχυρών
εκρηκτικών και να ανακτηθεί χιλιάδες
κιλά ισχυρών εκρηκτικών
Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την εν λόγω έκθεση, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βοήθησαν να γραφτεί, λένε ότι  παρουσιάζει μια ριζικά διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα της 9/11, η οποία πλέον στις διαφωνίες και παραιτήσεις της «blue ribbon / μπλε κορδέλα» δημόσιας επιτροπής που σχηματίστηκε αργότερα, ρίχνει νέο φως.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η επίσκεψη του Ομπάμα στη Σαουδική Αραβία κατά τη διάρκεια της οποίας νουθέτησε δημόσια την Σαουδική Αραβία για την υποστήριξη της στις ISIS, al Nusra και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, μπορεί να σηματοδοτήσει μια  στρατιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ στην μάχη και των δύο μετώπων Συρίας και Ιράκ, μια μάχη που είναι πιθανόν να περιλαμβάνει επέμβαση επί εδάφους χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών και μια ολοκληρωμένου τύπου  στρατιωτική αντιπαράθεση με το Ισραήλ, την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία.
Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να γίνει σαφές είναι ποιοι είναι οι πραγματικοί παίκτες. Εάν έχετε τους Τούρκους, Σαουδάραβες και Ισραηλινούς από τη μία πλευρά και το Ιράκ, τη Συρία και το Ιράν, από την άλλη, που πρόκειται να οδηγήσει όλο αυτό;

Με την επέκταση του τουρκικού στρατού στην Ουκρανία και τώρα στην FΥROM, όπου λαμβάνουν μέρος στις επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης, πιθανώς με τη βοήθεια του Ισραήλ, τότε πώς πρέπει να δούμε  την επίσκεψη Νετανιάχου στη Μόσχα αυτή την εβδομάδα;
Έχουμε επίσης την αυξανόμενη μάχη για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, όπου είμαστε τώρα σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι χιλιάδες τζιχαντιστές του ISIS έχουν λάβει μέρος, πολεμώντας στο πλευρό του στρατού του Αζερμπαϊτζάν, με εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους τζιχαντιστές από το Ισραήλ .
NYPD road block captures team 2 here with explosives filled truck on 9-11
Μπλόκο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης συνέλαβε την ομάδα 2,
εδώ με φορτηγό φορτωμένο με εκρηκτικά στις 9-11
Έχουμε τώρα έναν δευτερεύων κουρδικό αγώνα, που δεν είναι πλέον απλά μια Τουρκική σφαγή μιας εθνοτικής μειονότητας, όπως έκαναν με τους Αρμένιους, αλλά κάτι πολύ πιο σκοτεινό. Με τη Γερμανία να εξοπλίζει την Perg Mersha, όχι για να  πολεμήσει την ISIS που υποστηρίζεται από την Τουρκία, αλλά για να συμμαχήσει με την Τουρκία  εναντίον άλλων κουρδικών παρατάξεων, η σύγκρουση όχι μόνο διευρύνεται, αλλά το ψηφιδωτό γίνεται σαφές.
Στη συνέχεια, ένα άλλο ερώτημα που έρχεται στο φως είναι, αυτή η «τριανδρία» στην Μέση Ανατολή που φαίνεται να ενορχηστρώνει τόσο πολύ χάος, συμπεριλαμβανομένης και της κατασκευασμένης «προσφυγικής» κρίσης που χρησιμοποιείται για την αποσταθεροποίηση  της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εργάζεται μόνη της;
Είναι η Γερμανία το θύμα ή, όπως οι περισσότεροι Γερμανοί πιστεύουν, είναι η Μέρκελ μέρος αυτού που συμβαίνει και, αν ναι, γιατί;
Αυτό μας οδηγεί στην διερεύνηση μιας υπόθεσης που πριν από λίγα χρόνια φαινόταν, ελάχιστα, να εμπίπτει οριακά στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας, ή και περισσότερο. Ίσως οφείλουμε μια επαναξιολόγηση.

Η Γερμανία είχε ενημερωθεί με αναφορές για την ύπαρξη μιας μυστικής οργάνωσης πληροφοριών και τη συνενοχή τους στην διάδοση των πυρηνικών όπλων. Από τους Veterans Today:
«Τον Μάιο του 2014, ένας υψηλά ιστάμενος πληροφοριοδότης συνδεόμενος  με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ήρθε σε μας με μια ιστορία.

Είπε ότι η Γερμανία έχει εδώ και δεκαετίες ένα μυστικό πρωτόκολλο με το Ισραήλ σύμφωνα με το οποίο  η Γερμανία χρηματοδοτεί την έρευνα όπλων και την παραγωγή τους για το Ισραήλ και προμηθεύει το έθνος αυτό (Ισραήλ) με υποβρύχια ειδικά διαμορφωμένα για την εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων και το Ισραήλ, σε αντάλλαγμα, δίνει στην Γερμανία πυρηνικά όπλα.
Εκείνη την εποχή, το «γιατί» η Γερμανία, μια δύναμη του ΝΑΤΟ, ήθελε πυρηνικά όπλα δεν ήταν σαφές. Έπρεπε να υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτήν την ιστορία, κάτι πολύ περισσότερο και όντως υπήρχε.

Κάτι που ήρθε στο προσκήνιο  ήταν μια παράξενη ιστορία από την ισχυρότερη «φιλελεύθερη δημοκρατία» της Ευρώπης που όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, ένα έθνος που κυβερνιέται από μια σκιώδη κυβέρνηση, διαβρωμένη από κατάλοιπα της ναζιστικής Γερμανίας, ορκισμένη να κατεδαφίσει την «διεφθαρμένη Δύση και τις παρηκμασμένες  δημοκρατίες της . »


Το μυστηριώδες άρθρο
Jammer high rises as seen from FBI-Able Danger Parking lot
Η συσκευή αποκοπής ραδιοσυχνοτήτων (Jammer)
καθώς ανυψώνεται, έτσι όπως φαίνεται από τον χώρο
στάθμευσης της επιχείρησης παρακολούθησης
με το κωδικό όνομα «Able Danger» του FBI
πολύ πριν την 9/11.

Χθες, το Veterans Today έλαβε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε πριν από ένα χρόνο στην Die Welt, γραμμένο από τον συνταγματάρχη Hans Rühle, πρώην επικεφαλής σχεδιασμού για το υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας.

Διαβιβάστηκε σε μας από έναν πρώην ερευνητή του ΔΟΑΕ (Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας), πυρηνικός φυσικός. Το τι είχε να πει ήταν τόσο αναπάντεχο όσο και προσεκτικά επεξεργασμένο με δραματικές συνέπειες.
Ο τίτλος του άρθρου, που δημοσιεύτηκε στα γερμανικά είναι: Hat Deutschland Israels Atomwaffen finanziert; (PDF)

Μια τέτοια λεπτομερή και συναρπαστική ομιλία που γράφτηκε από έναν συνταξιούχο και σε υψηλό επίπεδο Γερμανό αξιωματούχο του ΝΑΤΟ, όχι μόνο αποδεικνύει ότι το θρυλούμενο πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ πραγματικά υπάρχει, αλλά επίσης περιγράφει την ευρεία εγκληματική συνενοχή της γερμανικής κυβέρνησης, και θα έπρεπε να αντηχεί σε όλο τον κόσμο.

Αντ ‘ αυτού, αμέσως ξεχάστηκε, ποτέ δεν μεταφράστηκε στα αγγλικά και ποτέ δεν αναφέρθηκε από κανέναν, συμπεριλαμβανομένων και ιδίως εκείνων των οποίων η δουλειά τους είναι να επιβάλουν συνθήκες μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων.


Το άρθρο είναι, στην πραγματικότητα, μια ευρεία ομολογία της συνενοχής της γερμανικής κυβέρνησης σε ένα περίεργο και απειλητικό σενάριο επικών διαστάσεων. »
German built Israeli Dolphin sub that can fire nuclear cruise missiles
Γερμανικής κατασκευής Ισραηλινό υποβρύχιο
τύπου δελφίνι (Dolphin sub) χτισμένο ισραηλινή
που μπορεί εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους.

Ένα πράγμα είναι σαφές, η Γερμανία υποστηρίζει οικονομικά την  ISIS  με βοήθεια αξίας δισεκατομμυρίων, κάποια σε μετρητά, και ένα μεγάλο μέρος του στρατιωτικού της εξοπλισμού που διοχετεύεται μέσω της Τουρκίας.

Είναι επίσης σαφές ότι η Γερμανία, ή ότι η Μέρκελ και η DVD, την οποία θα εξηγήσουμε παρακάτω, βρίσκονται στο επίκεντρο του πραξικοπήματος που ανέτρεψε την κυβέρνηση της Πολωνίας, και είναι μπλεγμένοι μέχρι το λαιμό για την προετοιμασία της χούντας του Κιέβου για έναν γενικευμένο πόλεμο.

Η Γερμανία εισάγει φορτία με  Ουκρανούς «τουρίστες», οι οποίοι γεμίζουν εκτός εποχής τουριστικά ξενοδοχεία κοντά σε κέντρα στρατιωτικής εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ. Βρετανοί «χειριστές» μέσω εργολαβιών της CIA τους αραδιάζουν, ενώ κρύβονται «σε κοινή θέα», με στρατιωτικά κουρέματα, φρικτά σε διαπλάσεις σώματα, και παρατηρήθηκαν να κάνουν πρωινή γυμναστική, ενώ οι τουρίστες κοιτάζουν εμβρόντητοι.

Αυτό η νέα και πολύ λυπηρή Βέρμαχτ της Μέρκελ που δρα ως παρακρατικός εκπαιδευόμενος στρατός αφαιρεί κάθε αξιοπιστία στην ιστορία της Γερμανίας που έχει η ίδια διαρρεύσει παντού, ότι η Τουρκία  εκβιάζει τη Γερμανία, απειλώντας να χρησιμοποιήσει τα δίκτυα πληροφοριών της που εδρεύουν στο Μόναχο με στόχο την σφαγή παιδιών μαθητών σε Γερμανικά σχολεία.
Αυτό φέρνει επίσης υπό αμφισβήτηση ένα άλλο σημείο, επίσης σκοτεινό, και όχι τόσο απίθανο τελικά. Είναι μήπως της Μέρκελ η «DVD» Γερμανία – και όχι το Βέλγιο – το πραγματικό σπίτι της Ευρωπαϊκής τρομοκρατίας;

Από το Veterans Today 2014:
German Deutsche Verteidigungs Dienst
Νωρίτερα φέτος, ένας Βρετανός αναλυτής της υπηρεσίας πληροφοριών και συγγραφέας ονόματι Michael Shrimpton καταδικάστηκε σε φυλάκιση.
Είχε καταδικαστεί γιατί ενημέρωσε την βρετανική κυβέρνηση ότι ένα πυρηνικό όπλο εισήχθη λαθραία από το  Bremerhaven, της Γερμανίας και τοποθετήθηκε  στρατηγικά πλησίον του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου και  με το στάδιο εντός της ακτίνας  έκρηξης του, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.
Michael Shimpton
Michael Shrimpton
Ο Shrimpton ισχυρίστηκε  σε ανοιχτό δικαστήριο ότι μια γερμανική οργάνωση που είναι γνωστή ως την DVD ή Deutsche Verteidigungs Dienst (μια υπερ-μυστική γερμανική ναζιστική οργάνωση), ένα ναζιστικό «κατάλοιπο» από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με franchises σε όλο τον κόσμο, ήταν υπεύθυνη για την τοποθέτηση του πυρηνικού όπλου..

Ο Shrimpton στάλθηκε για ψυχιατρική εξέταση, γελοιοποιήθηκε από τον Τύπο και σαφώς σύρθηκε στην φυλακή για κάτι που μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως μια παράξενη «χαλκευμένη» κατηγορία.
Είχε καταδικαστεί βάσει του ότι είχε κατασκευάσει ο ίδιος την απειλή. Έτσι, ο συγγραφέας του Spy Hunter και «περιουσιακό στοιχείο» της NSA  κάθεται σε ένα κελί φυλακής, φιμωμένος, δεν του επιτρέπονται επισκέπτες ή τηλεφωνήματα, χωρίς  αλληλογραφία και χωρίς εκδοτικά προνόμια.
Ο Shrimpton ισχυρίζεται ότι «σύρθηκε» στην φυλακή επειδή είχε εκθέσει την DVD-την ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση που ισχυρίζεται ότι διοικεί την Γερμανία, αλλά εξίσου διοικεί  τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της οικογένειας Μπους. «___________



Η DVD και ο Christopher Story
Το 2010, ο Christopher Story, γνωστός σε πολλούς ως Edward Harle, πέθανε μυστηριωδώς. Οι γνώστες των μυστικών υπηρεσιών πιστεύουν ότι ο Story δολοφονήθηκε από την DVD.

Από τη Βικιπαίδεια:

Christopher Story
Christopher Story
«Ο Christopher Edward Harle Story FRSA (=μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Τεχνών) (1938-14 Ιουλίου 2010) ήταν Βρετανός συγγραφέας, εκδότης και κυβερνητικός σύμβουλος με ειδίκευση στις υπηρεσίες πληροφοριών και οικονομικών υποθέσεων, που είναι ίσως πιο γνωστός για τη συνεργασία του με τον αποστάτη της  KGB  Anatoliy Golitsyn για το βιβλίο του Η Εξαπάτηση της Περεστρόικα / The Perestroika Deception, 1995.

Ο Christopher Story,  γιος του συνταγματάρχη Henry Harle Story MC των Cameronians, εκπαιδεύτηκε στο Eton College και  Christ Church, Oxford, και στη συνέχεια εργάστηκε ως βιομηχανικός συγγραφέας στον Καναδά.

Το 1963, δημιούργησε την  δική του εκδοτική εταιρεία που ειδικεύεται στην υπηρεσία πληροφοριών και ίδρυσε την «World Reports Limited » εκείνο το έτος.

Από το 1970, ο Christopher Story επιμελήθηκε και εξέδωσε την Επιθεώρηση Διεθνούς Συναλλάγματος , η οποία περιέλαβε την Παγκόσμια Τράπεζα, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ,FED, και την Τράπεζα της Αγγλίας μεταξύ των συνδρομητών της.
Ο Story έγινε οικονομικός σύμβουλος της πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ, και το 1991, ένα χρόνο μετά την παραίτησή της, δημοσίευσε τον Soviet Analyst /Σοβιετικό Αναλυτή λόγω του συνεχή σκεπτικισμού του για τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, την περεστρόικα και την επίσημη εκδοχή των γεγονότων που έλαβαν χώρα στη Σοβιετική Ένωση.
Το Soviet Analyst ήταν ένα σεβαστό περιοδικό του οποίου οι προηγούμενοι συντάκτες περιλάμβαναν τους Robert Conquest και Tibor Szamuely ».
____________
Lee Wanta is not only still around but has a documentary coming out this summer
Ο Lee Wanta δεν είναι απλώς στα πέριξ,
αλλά έχει και ένα ντοκιμαντέρ που βγαίνει
αυτό το καλοκαίρι
Ο Christopher Story, μακρόχρονος  συνεργάτης του καλού μου φίλου, Leο Wanta, ήταν ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας, κάτι που δεν περιλαμβάνεται στην επίσημη βιογραφία του, αλλά είναι αληθινό παρά ταύτα.

Ο Story, σεβαστός ομιλητής σε θέματα παγκόσμιου συναλλάγματος και υπηρεσιών πληροφοριών, ενημερώθηκε για έναν οργανισμό που σχηματίστηκε κατά τα τέλη του 1920 ενός συνασπισμού μεταξύ της οικογένειας Μπους στις ΗΠΑ, τότε μέρος του τραπεζικού καρτέλ Harriman / Rothschild της Νέας Υόρκης / City του Λονδίνου, και του Σχεδίου Χίτλερ «Hitler Project,» όπως εύστοχα έγραψε ο Webster Tarpley στην Μη Εξουσιοδοτημένη Βιογραφία του George H.W. Bush.

Σύμφωνα με τον Story, αυτή η ομάδα, η οποία ελέγχεται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ FED και την πλειοψηφία των κεντρικών τραπεζών του κόσμου, υπηρετούσε μια ατζέντα παγκόσμιας κατάκτησης, τόσο απροκάλυπτα όσο  και συγκαλυμμένα. Ο Story περιγράφει τον Χίτλερ ως «μαριονέτα» της οργάνωσης που αργότερα θα ονομάζετο ως DVD.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Edward Heath ήταν ένα υποχείριο της DVD, όπως ήταν και ο πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ και ένας σημαντικός αριθμός από υψηλόβαθμους Βρετανούς πολιτικούς. »
Περίεργη νέα κίνηση
General James Mattis
Ο στρατηγός James Mattis
Το παρακάτω μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, αλλά μόλις πριν από λίγες ημέρες, ένας πρώην στρατηγός των Αμερικανών Πεζοναυτών, ο James Mattis, εισήχθη ως ένα «σκοτεινό άλογο/dark horse» (υποψήφιος ή ανταγωνιστής για τον οποίο λίγα είναι γνωστά, αλλά ο οποίος κερδίζει ή τα καταφέρνει απροσδόκητα … «Σκοτεινό άλογο στην κούρσα») κατά την επερχόμενη Ρεπουμπλικανική Εθνοσυνέλευση.

Το περίεργο σε αυτό είναι ότι Mattis υποστηρίζεται τόσο από την αριστερά όσο και την δεξιά πτέρυγα ή από φατρίες-κλειδιά σε κάθε πτέρυγα, που ευθυγραμμίζονται στενά με το λόμπι του Ισραήλ, το οποίο μπορεί πλέον να θεωρηθεί ότι αντιπροσωπεύει τόσο την Τουρκία καθώς και τη Σαουδική Αραβία.

Θα  είναι ο Mattis, ένας στρατηγός που κανείς δεν ξέρει πολλά για αυτόν, σε θέση να ρίξει νοκ άουτ τον  Donald Trump και να νικήσει την Χίλαρι Κλίντον;
Μήπως αυτό σημαίνει ότι, παρά τις δημόσιες δηλώσεις τους για το αντίθετο, τόσο ο Tραμπ όσο και η Κλίντον δεν είναι αποδεκτοί από το Ισραήλ και είναι πιθανόν να ακολουθήσουν την πολιτική του Ομπάμα;

Αυτό που βλέπουμε είναι μια κίνηση προς μια νέα παγκόσμια τάξη όπου η Αμερική, όπως την ξέρουμε, δεν θα είναι πλέον ενεργή στις παγκόσμιες υποθέσεις.
 Τι ξέρουν αυτοί που εμείς δεν γνωρίζουμε?
____________
Ο Gordon Duff είναι βετεράνος πεζοναύτης του πολέμου του Βιετνάμ, που έχει εργαστεί σε θέματα των βετεράνων και αιχμαλώτων πολέμου για δεκαετίες και διαβουλεύεται με κυβερνήσεις πάνω σε θέματα ασφαλείας. Είναι ανώτερος συντάκτης και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Veterans Today, ειδικά για το online περιοδικό «New Eastern Outlook

Πηγή: άρθρο του Gordon Duff στοVeterans Today

Μετάφραση στα ελληνικά: «Ελλήνων ευθύνη»
- See more at: http://apocalypsejohn.com/ipa-iserchonte-katastasi-panikou/#sthash.B7z83Ik2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου