Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πέντε μοιραίες αλήθειες που μας κρύβουν, για την κόλαση του λαθρομεταναστευτικού

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Η γενική δοκιμή έγινε... Το βρώμικο σχέδιο δεν είναι καθόλου δύσκολο να περπατήσει... Η αγανάκτηση όλων αυτών που συγκεντρώνονται στην Ειδομένη και αλλού, συνιστά τον πιο επικίνδυνο καταλύτη. 
Τα ισλαμικά ναρκοπέδιο που φυτεύονται σε όλη τη χώρα, είναι απασφαλισμένα και
έτοιμα να εκραγούν...






Αντί λοιπόν να παραμυθιαζόμαστε στο χορογραφημένο παραμύθι του ψευτοανθρωπισμού, ας συνειδητοποιήσουμε πέντε οδυνηρές αλήθειες, πριν να είναι αργά για όλους.



Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή πολιτική στο λαθρομεταναστευτικό με τον τρόπο που την φαντασιώνεται η επικίνδυνη, ανεύθυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση του τόπου. 

  • Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια – βουτηγμένη στις αυταπάτες της αλλά δεδομένη προς το παρόν – ευρωπαϊκού προστατευτισμού ολόκληρης της Ευρώπης, με εξαίρεση της Ελλάδα που συνθλίβεται στις Συμπληγάδες της ανεύθυνης κυβέρνησης και της γενικευμένης επίθεσης της Τουρκικής επεκτατικής πολιτικής.
Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή διάσταση του προβλήματος, όπως ψευδώς αναμασούν οι ιδεοληπτικοί πρωταίτιοι της εθνικής τραγωδίας. 

  • Υπάρχει ένα ατόφιο και εντελώς Ελληνικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή που... διαρκώς επιδεινώνεται και δρομολογεί απρόβλεπτες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις.
Δεν υπάρχει προσφυγικό πρόβλημα που ως τέτοιο να ακουμπά τη δική μας τη χώρα. 

  • Αυτό που υπάρχει είναι ένα οργανωμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια σχέδιο κατευθυνόμενης λαθροεισβολής ισλαμιστών, που δεν υπηρετεί την ανθρωπιά, αλλά ένα επικίνδυνο γεωπολιτικό σχέδιο με στόχο τη χώρα μας και την Ευρώπη, αλλά πρωτίστως τη χώρα μας, και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Δεν υπάρχει από τους ελληνόφωνους διαχειριστές, σχέδιο για τη διαχείριση του «προσφυγικού» όπως το αποκαλούν. 

  • Αυτό που υπάρχει είναι μια ομάδα από δουλοπρεπείς κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι άβουλοι και αμήχανοι υλοποιούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το γεωπολιτικό σχέδιο της Τουρκίας για το σχεδιασμένο εποικισμό ολόκληρης της χώρας.
Δεν υπάρχει το παραμύθι της δήθεν συμπαθούς στάσης των «προσφύγων» απέναντι στον Ελληνικό λαό που εκτιμούν τη βοήθεια και τη στήριξή του, στην προσπάθειά τους να διαβούν το παραπέτασμα των Σκοπίων και να περάσουν μαζικά στην Ευρώπη.

  • Αυτό που υπάρχει είναι εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές (γιατί τόσοι είναι και δεν είναι μονάχα οι 50.000 που εμφανίζει η επικοινωνιακή αλχημεία των τελευταίων εβδομάδων, η οποία σκόπιμα προσπερνά όλους τους προηγούμενους που λιάζονταν σε ολόκληρη τη χώρα), οι οποίοι φυλακίστηκαν στη χώρα… των οποίων εξαντλείται η υπομονή… και οι οποίοι είναι ευάλωτοι αλλά και πρόθυμοι να ενσωματωθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των φανατικών που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα.
Οι πύλες της κολάσεως που φέρνουν πιο κοντά παρά ποτέ την εθνική τραγωδία έχουν ήδη ανοίξει, και κανείς μα κανείς δε μπορεί να κοιμάται ήσυχος, με τη χώρα παραδομένη στα επικίνδυνα χέρια ιδεοληπτικών και επικίνδυνων σφετεριστών της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου