Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Οι 4 ελληνικές εταιρείες που μπήκαν στις 110 καλύτερες της ΕΕ


Ανάμεσα στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις συγκαταλέγονται 4 ελληνικές.
Ανακοινώθηκε σήμερα τα αποτέλεσμα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού European Business Awards, κατά την οποία διακρίθηκαν οι 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης με τον
τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur».
Καφές με ελληνική σφραγίδα, νερό και αναψυκτικά από την Ήπειρο, Ελληνικός γύρος και μια φαρμακευτική εταιρία.

Η διάκριση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς ο θεσμός αυτός είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας, με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια που διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εδώ και 9 χρόνια.


Οι 4 ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα σε στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό είναι οι εξής:

  • Coffee Island  -  The ELITE Award for Growth Strategy of the Year
  • Megas Yeeros -   The Import/Export Award
  • Pharma-Data  -  The Award for Customer Focus
  • BIKOΣ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ) 


Οι 4 ελληνικές εταιρίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.
Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρία από τους National Champions της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 7 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό τον Ιούνιο.
Τα European Business Awards είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία που αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου