Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Κυβέρνηση τύπου ΜΚΟ - Ηθικοί αυτουργοί στο εθνικό και ανθρωπιστικό έγκλημα Τσίπρας και Τασία -Παραπληροφόρηση του λαού και προπαγάνδα από δημοσιογράφο της ΕΡΤ


Του Σάββα Καλεντερίδη

Ένα μεγάλο πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης, είναι η έλλειψει υπευθυνότητας και πείρας στη διαχείριση κρατικών υποθέσεων, με τη νοοτροπία του ακτιβισμού, της αυτοδικίας και τον καταλήψεων να αποτελεί βασικό συστατικό και κονή συνισταμένη των περισσοτέρων υπουργών της κυβέρνησης και φυσικά του ίδιου του πρωθυπουργού.
Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που θεωρεί ότι
διοικεί μια μη κυβερνητική οργάνωση, μια φοιτητική ή πολιτική οργάνωση της αριστεράς, παρά ένα κράτος και μια χώρα
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο οπορτουνισμός και η ελαφρότητα με την οποία διαχειρίστηκαν την υπόθεση της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων ως αντιπολίτευση, τάζοντας «λαγούς με πετραχείλια» στους πάντες, καθώς και η διαχείριση της περιβόητης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές ως κυβέρνηση, που κανείς δεν κατάλαβε τι -και κυρίως γιατί- έκανε η κυβέρνηση επί έξι μήνες, μέχρι που φθάσαμε στο απροχώρητο, από το οποίο «γεννήθηκε» το τρίτο μνημόνιο, το οποίο είναι μακράν το χειρότερο όλων!
Χαρακτηριστικότερο όμως παράδειγμα είναι η διαχείριση του καυτού ζητήματος των προσφύγων και των λαθρομεταναστών.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παίρνει κάτω από τη βάση στο τεράστιο ζήτημα της επιλογής προσώπων, επέλεξε ως αρμόδια υπουργό την κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία αφού δήλωσε επισήμως ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι ανοικτά και όποιος θέλει μπορεί να έλθει και ως χώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τον δεχτούμε, αφού δήλωσε ότι ο φράχτης στον Έβρο, που περιόρισε την είσοδο λαθρομεταναστών σε ποσοστό 99%, πρέπει να γκρεμιστεί, αφού έκλεισε τα κέντρα κράτησης, που ήταν ένα μέτρο αποτροπής για τους επίδοξους λαθρομετανάστες, ούτε λίγο ούτε πολύ μας απαγόρεψε να μιλάμε για μετανάστες, επιβάλοντας σε όλους μας να θεωρούμε τους πάντες ως πρόσφυγες.
Ενώ η περιβόητη Συμφωνία Δουβλίνο 2 λέει ότι πρόσφυγας χαρακτηρίζεται κάποιος μόνο όταν γίνεται αποδεκτή από τις αρμόδιες αρχές η αίτηση ασύλου που έχει υποβάλει.
Πριν καταστήσουν όμως η κυβέρνηση και η ανεκδιήγητη υπουργός την Ελλάδα τον πιο δημοφιλή πρώτο προορισμό λαθρομεταναστών και προσφύγων στον κόσμο, δεν φρόντισαν να πάρουν έστω κάποιο υποτυπώδες μέτρο για τη διαχείριση του προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν, στα τεράστια μεγέθη που έχει λάβει σήμερα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Έτσι, αφού, λόγω της πολιτικής τους, μέσα σε ένα μήνα μπήκαν στην Ελλάδα όσοι λαθρομετανάστες μπήκαν σχεδόν ολόκληρο το χρόνο πέρισυ, αφού οδήγησαν στην απόγνωση τους κατοίκους των νησιών, αφού με την πολιτική τους συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στα μικρασιατικά παράλια, το μόνο που κατόρθωσαν να κάνουν, είναι να μεταφέρουν τα λυόμενα της Αμυγδαλέζας στον Ελαιώνα, όπου φιλοξενούνται περίπου 200 Αφγανοί. Δηλαδή, σταγόνα στον ωκεανό.
Και αυτήν τους την κίνηση, είχαν το θράσος να παρουσιάσουν ως επίτευγμα η κ. Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Φλαμπουράρης, εμπαίζοντας τον κόσμο και εκμεταλλευόμενοι τα παιδιά των Αφγανών, τα οποία τα παρουσίασαν να ζωγραφίζουν σε μια ωραία ατμόσφαιρα, σαν εκείνη που δείχνουν τα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας. 
Τόση και τέτοια αναισθησία, αναίδεια και υποκρισία.
Το χειρότερο, την ανευθυνότητα και την ανικανότητά τους η αρμόδια υπουργός και η κυβέρνηση την έδειξαν στον υπέρτατο βαθμό εφαρμόζοντας σχεδόν επίσημα μια πολιτική υποδοχής των λαθρομεταναστών και δρομολόγησής τους προς τα Σκόπια και εκείθεν προς τις χώρες της Ευρώπης.
Τουλάχιστον δεν βρίσκεται κάποιος λογικός και υπεύθυνος άνθρωπος μέσα σ’ αυτήν την κυβέρνηση-ΜΚΟ, να τους πει ότι η πολιτική αυτή θα οξύνει το πρόβλημα, μια που οι απανταχού δυστυχείς της γης, θα βλέπουν ες αεί την Ελλάδα ως την πιο φιλόξενη και ασφαλή πύλη, για να μεταβούν στην Ευρώπη;
Το μέγεθος της ανικανότητας και της ανευθυνότητας φάνηκε περίτρανα στην περίπτωση του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη, για να είναι πιο κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια, και τελικά, μετά από διπλωματικό επιεσόδιο με τον ΟΗΕ και τις χώρες της Ευρώπης, έδεσε στον Πειραιά!!!
Αυτός ο λογικός και υπεύθυνος άνθρωπος που αναζητούμε μέσα σ’ αυτήν την κυβέρνηση-ΜΚΟ, δεν μπορεί να τους πει ότι με την πολιτική μας αυτή δεν διαφέρουμε σε τίποτα από την Τουρκία, την οποία κατηγορούμε ότι διευκολύνει τους λαθρομετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα;
Το πρόβλημα είναι μεγάλο, τεράστιο, μπορεί να λάβει διαστάσεις που θα απειλήσουν την εθνική μας υπόσταση και ακεραιότητα και αφού αντί να το λύσειτο δημιουργεί η κυβέρνηση, τη λύση πρέπει να την βρουν οι ίδιοι οι πολίτες. Οσονούπω…
http://www.pontos-news.gr/blogger/savvas-kalenteridis


Παραπληροφόρηση του λαού και προπαγάνδα από δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Μεταδόθηκε από μια ανεγκέφαλη που παριστάνει τη δημοσιογράφο, πως οι αγανακτισμένοι κατά του Καμένου ήταν Χρυσαυγίτες. 
Επειδή ήμουνα ένας απ' αυτούς που φώναζαν κατά του Καμένου, και επειδή είδα και τους γνωρίζω όλους όσους συμμετείχαν, σας πληροφορώ ότι απολύτως κανένας δεν ήταν Χρυσαυγίτης. 
Πιστεύω πως η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ ενήργησε σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκτελώντας εντολές, προκειμένου να αμαυρώση την αγανάκτηση των πολιτών της Κω για την αδιαφορία των κυβερνόντων να μην αντιμετωπίζουν τη συνεχιζόμενη προσέλευση πάνω από 1000 λαθρομεταναστών ημερησίως.

Ζήτησε από κανέναν πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων;
Αυτά δημιουργούν όσοι αγράμματοι και ανεγκέφαλοι θέλουν να παριστάνουν τους δημοσιογράφους.
 Μετά το πέρας της σύσκεψης του Καμένου με τοπικούς φορείς, ο κόσμος την περίμενε αυτή που μετέδωσε αυτά τα ψεύδη, της επετέθηκαν και ευτυχώς γι αυτήν την γλίτωσαν από τα χέρια τους οι αστυνομικοί.
Σχόλιο του Μιχάλη Σαρηγιάννη στην ανάρτηση 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου