Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Τι ποσοστό δίνουν στον Λαφαζάνη


Με φόντο τις «κρυφές» δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του η παραιτηθείσα πλέον κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογικές περιπέτειες μέσα σε ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το ποσοστό του
κ. Τσίπρα μετά και την συμφωνία με τους εταίρους για το νέο μνημόνιο έχει υποχωρήσει σημαντικά.
Συγκεκριμένα, που η δημοφιλία του παραιτηθέντα πρωθυπουργού είναι υψηλότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους αρχηγούς, ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένος.
Μάλιστα, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται και λόγω της απόφασης του Παναγιώτη Λαφαζάνη να ιδρύσει νέο κόμμα, που πλέον ακούει στο όνομα Λαϊκή Ενότητα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται οριακά γύρω στο 30% ένα ποσοστό που πολύ δύσκολα δίνει αυτοδυναμία, ενώ το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη φαίνεται πως συγκεντρώνει περίπου 7%.

Αν και όλες οι έρευνες καταγράφουν τη δυναμική του Αλέξη Τσίπρα και την δημοφιλία του και ότι ουσιαστικά «παίζει» μόνος του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας χωρίς ουσιαστικά πολιτικό αντίπαλο, η στροφή που έκανε με την υπογραφή του νέου μνημονίου φαίνεται να κοστίζει εκλογικά αφαιρώντας πολύτιμες ποσοστιαίες μονάδες που θα του δώσουν την αυτοδυναμία.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας έχει να αντιμετωπίσει και τους εταίρους-δανειστές, οι οποίοι αν και δεν φαίνονται αντίθετοι στις εκλογές με στόχο να συγκροτηθεί μια κυβέρνση που να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα, ωστόσο χτυπάνε καμπανάκι ζητώντας την άμεση εφαρμογή των συμφωνηθέντων.
Συγκεκριμένα, η γερμανική κυβέρνηση δηλώνει ότι περιμένει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα παρά τις εκλογές, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ ζητεί η διεξαγωγή των εκλογών να γίνει το συντομότερο δυνατό…

απο το crashonline.gr

1 σχόλιο:



  1. Σας προσφέρουμε εξασφαλισμένα δάνεια προς ιδιώτες και επιχειρήσεις με χαμηλά επιτόκια, προσφέρουμε επίσης μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια. Η εταιρεία μας έχει καταγραφεί πολλές καινοτομίες στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας για τους πελάτες μας, ειδικά στον τομέα της παροχής πιστώσεων και κεφαλαίων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα γρήγορο δάνειο εδώ και να το πάρετε για να ease.Perhaps χρειάζεστε ένα δάνειο για τη σταθεροποίηση χρέους, εγχώρια βελτίωση, καινούρια ή μεταχειρισμένα αγορά αυτοκινήτου, το νέο σπίτι, σκοπός των επενδύσεων / επέκταση των επιχειρήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας: equifinancials@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή