Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι το δημοψήφισμα


...Γίνεται με εντολή των Αμερικανών και των Γερμανών.
...Γίνεται, για να σωθούν οι δωσίλογοι και να χρεωθεί ο ίδιος ο λαός την καταστροφή.
...Την καταστροφή τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.
Η απόλυτη προδοσία των Ελλήνων, εφόσον οι εγκληματίες  βάζουν τον ίδιο τον λαό να
πάρει την ευθύνη για το τελικό και καταστροφικό Μνημόνιο, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα εφαρμοστεί.
Τρομοκρατούν τον λαό, ώστε να πάρει την ευθύνη τζάμπα γι' αυτά  τα οποία οι προδότες πληρώθηκαν χρυσάφι.
Από την ώρα που αποχώρησε η Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις και η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η παγκόσμια οικονομία "αιμορραγεί". Μόνον την πρώτη ημέρα τής κρίσης, που προκάλεσε η ελληνική επιλογή, χάθηκαν άπειρα χρήματα ...Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια χάθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη ...
Έπεσαν όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια του κόσμου ...
Κοντά στο ψυχολογικό όριο του 2% έπεσε ο Dow-Jones στο κορυφαίο χρηματιστήριο του κόσμου, του οποίου η κεφαλαιοποίηση αγγίζει τα 25 τρις ...25 τρις δολάρια, όταν το σύνολο του γερμανικού ΑΕΠ είναι κοντά στα 2,5 τρις ευρώ και η αναλογία των κορυφαίων νομισμάτων περίπου στο 1 προς ένα ...Πάνω από 3% έχασε το γερμανικό χρηματιστήριο και μαζί μ' αυτό έπιασαν "πάτο" και όλα τα χρηματιστήρια του ευρωπαϊκού Νότου.
Όλα αυτά είναι χρήματα, τα οποία "εξατμίστηκαν" και τα οποία δεν θα αναπληρωθούν ποτέ στις συνθήκες που κυριαρχούν στην παγκόσμια οικονομία ...Μια "αιμορραγία", η οποία όχι απλά δεν τελείωσε, αλλά περιμένουν κάποιοι να ενταθεί, όταν η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τη δόση στο ΔΝΤ και όταν υπάρχει μια γεμάτη εβδομάδα αβεβαιότητας μέχρι το περίφημο σε ολόκληρο τον κόσμο δημοψήφισμα.
Πιστεύει κάποιος ότι όλα αυτά τα έκανε ο Τσίπρας, επειδή είναι "μάγκας" και τσαμπουκάς; Πιστεύει κάποιος ότι όλα αυτά τα μεθόδευσε η Λαγκάρντ, η οποία του πέταξε ένα ultimatum και του έδωσε το "άλλοθι" να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και να τολμήσει την έξοδο του "Μεσολογγίου"; Ποιος πιστεύει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι θα "κινούνταν" τόσο ακραία εξαιτίας δικών τους αποφάσεων; Ποιος πιστεύει ότι ο Πλανήτης μπορεί να πληρώσει τρισεκατομμύρια δολάρια εξαιτίας τής αντιπάθειας του Σόιμπλε απέναντι στον Βαρουφάκη;...
...Άρα, δεν είναι έτσι όπως δείχνουν  - ή όπως τα παρουσιάζουν κάποιοι -  τα πράγματα ...Καθόλου έτσι, συγκεκριμένα. 
Εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ γνώριζε εδώ και αρκετό καιρό για το capital control, το οποίο επιβλήθηκε από τις τράπεζες ...Γνώριζε για το αποτέλεσμα και δεν γνώριζε για το αίτιο; ...Γνώριζε ότι θα χρειαστούμε οπωσδήποτε "γύψο" και δεν γνώριζε ότι θα "σπάζαμε" το πόδι μας; ...Γνώριζε ότι θα έπρεπε να προστατευτούν οι τράπεζες και δεν θα γνώριζε για το δημοψήφισμα, το οποίο προκάλεσε αυτήν την ανάγκη; Άρα, γνώριζαν οι ΗΠΑ.
Άλλωστε, πώς θα ήταν δυνατόν να μην γνωρίζουν; Αυτοί, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, παρακολουθούν ακόμα και τις καθαρίστριες της Ευρώπης. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τις επικοινωνίες μεταξύ των Ελλήνων διαπραγματευτών; Είναι δυνατόν να μην γνώριζαν τις αντιδράσεις των Ελλήνων διαπραγματευτών μετά το τελεσίγραφο της Λαγκάρντ; Αυτοί, οι οποίοι παρακολουθούν την Μέρκελ, τον Ολάντ ή τον Σαρκοζί, είναι δυνατόν να μην παρακολουθούν την ελληνική κυβέρνηση, ώστε, σε περίπτωση που εξελισσόταν άσχημα γι' αυτούς τα πράγματα, να δώσουν εντολή στη Λαγκάρντ να αποσύρει την πρόταση-πρόκληση, η οποία της έδινε άλλοθι περήφανης "εξόδου";
Τι μας λέει λοιπόν η λογική; ...Ότι όλα έγιναν εν γνώση των Αμερικανών. Όλα έγιναν υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ ...Όλα έγιναν με την άδεια του Ομπάμα. Γνώριζε ο Ομπάμα ότι ο Τσίπρας θα προκαλούσε αυτήν τη ζημιά και προφανώς τη δέχθηκε, γιατί προσδοκούσε ένα άλλο κέρδος, όχι τόσο ορατό ...αλλά πολύ πιο σημαντικό. Γνώριζε ο Ομπάμα ότι η Λαγκάρντ θα τον "εξωθούσε" στην αντίδραση και την "έξοδο" από τις διαπραγματεύσεις και αυτό έγινε σε απόλυτη συνεργασία μαζί του και χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αν οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να γίνει αυτή η ζημιά, τώρα ο Τσίπρας θα αποτελούσε ήδη παρελθόν.
Η κυβέρνησή του θα είχε ανατραπεί από κάποιους βουλευτές, οι οποίοι τον μήνα Ιούλιο θα "μητσοτάκιζαν" στη συμπεριφορά τους. 
Όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, βαλίτσες με χρήματα από την Αμερικανική Πρεσβεία θα άλλαζαν χέρια και θα πήγαιναν σε "ευαίσθητους" βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θα ανέτρεπαν τον Τσίπρα, θέλοντας να μας "σώσουν" από το χάος ...όπως κάποτε μας "έσωσε" ο Μητσοτάκης και οι άλλοι αποστάτες. Ταυτόχρονα, το πάντα υπάρχον παρακράτος θα είχε βγει στους δρόμους τής Αθήνας να την καίει ...
Κάποιοι "αγανακτισμένοι" πολίτες θα είχαν σπάσει ΑΤΜ ...Κάποιοι άλλοι "αγανακτισμένοι" θα πήγαιναν στα γραφεία τού ΣΥΡΙΖΑ για να σπάσουν ...Οι Τούρκοι θα είχαν απλώσει τη "μπουγάδα" τους στο Αιγαίο και τα καραβάνια των λαθρομεταναστών θα ξεπερνούσαν αυτά των τουριστών ...Ο "στρατός" των προθύμων ταγματασφαλιτών θα είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια τής Διαπλοκής να "κλαίει" την "Ελλαδίτσα", η οποία κακόπεσε σε χέρια "μπολσεβίκων".
Την ώρα δηλαδή που γράφεται το κείμενο αυτό, ο Τσίπρας θα βρισκόταν σε άγνωστη τοποθεσία για λόγους προσωπικής του ασφάλειας και την εξουσία θα την είχε αναλάβει μια "Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού", η οποία θα απέσυρε το Δημοψήφισμα, θα υιοθετούσε πλήρως ένα νέο Μνημόνιο  - ακόμα χειρότερο κι από την πρόταση της Λαγκάρντ -  και με αυτόν τον τρόπο θα καθησύχαζε τις "Αγορές". 
Η ρευστότητα της χώρας θα αποκαθιστόταν μέσα σε δευτερόλεπτα και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έδινε τα χρήματα που χρειαζόταν η Ελλάδα, για να πληρωθεί στην ώρα της η δόση τού ΔΝΤ ...Τόσο απλά. Στο μεταξύ θα ψάχναμε να βρούμε πού είναι ο Τσίπρας, ο Παππάς και ο Σακελαρίδης ...Αυτοί, που, αν σε μια αιφνιδιαστική επιχείρηση τύπου "Πέρλ Χάρμπορ" βομβάρδιζαν το Μανχάταν, μπορεί και να του έκαναν μικρότερη ζημιά απ' αυτήν που του έκαναν από την πρώτη ημέρα με το Δημοψήφισμα.
Είδε κανείς να συμβαίνουν όλα αυτά; ...Κάτι αστείες θεατρικές "παραστάσεις" τύπου Σαμαρά είδαμε, οι οποίες ούτε σε "επιθεώρηση" δεν προκαλούν εντύπωση. Είδαμε τον Κολεγιόπαιδα να "μαλώνει" τον Τσίπρα για την Πρόεδρο της Βουλής και να μαζεύει τους βουλευτές του να φεύγουν από τη Βουλή, όπως φεύγουν από τα πορνεία οι παρέες των ανηλίκων, όταν δεν τα βρίσκουν με την τσατσά. Ένας μόνον γραφικός Γεωργιάδης μένει να καταγγέλλει τους "μπολσεβίκους", όταν όλοι οι συνάδερφοί τους είναι απόντες.
Μόνον ο Κούλης ο Μητσοτάκης είναι πραγματικά στεναχωρημένος από την κατάσταση ...Στεναχωρημένος, με την ατυχία του ...Στεναχωρημένος, που βρέθηκε στο λάθος "στρατόπεδο" ...Στεναχωρημένος, που δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, να πάρει κι αυτός  - όπως ο πατέρας του -  μερικές βαλίτσες χρήμα, αν κάπου απαιτηθεί να είναι χρήσιμος στον "τόπο" και στους Αμερικανούς ...Να συνεχίσει την οικογενειακή του παράδοση και να δείξει πως είναι άξιος γιος τού πατέρα του, ανταγωνιστικός αδερφός της Ντόρας και καλός φίλος τού Χριστοφοράκου. 
Αυτά είναι τα φυσιολογικά, τα οποία συμβαίνουν σε μια "Μπανανία", όταν αποφασίζει να πάρει την τύχη της στα χέρια της.
Ενώ λοιπόν δεν είδαμε τα φυσιολογικά για μια "Μπανανία", βλέπουμε τα παράξενα ...Οι ιμπεριαλιστές αυτού του κόσμου με ζημιές τρισεκατομμυρίων, οι οποίες ακόμα δεν έχουν τελειώσει, δείχνουν να "σέβονται" τη Δημοκρατία και την ελευθερία των Ελλήνων. 
Η παγκόσμια τοκογλυφική "μαφία", η οποία λυμαίνεται ολόκληρο τον Πλανήτη, δείχνει μια περίεργη "ευαισθησία" απέναντι στους Έλληνες που υποφέρουν. 
Τα κτήνη, δηλαδή, τα οποία έχουν μακελέψει ολόκληρο τον Πλανήτη  - και είδαμε πραγματικά σκηνές επιπέδου "Ταμερλάνου" -  ανησυχούν  - όπως ο Πρόεδρος Ομπάμα -  για το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. 
Ο Τσίπρας, ο οποίος τους κάνει τεράστια ζημιά, όχι μόνον δεν κρύβεται, αλλά αντίθετα κάνει και προκλητικές προβλέψεις εις βάρος τους. Σε τηλεοπτική του εμφάνιση προέβλεψε ότι μετά την "τουφεκιά" στο ΔΝΤ τα χρηματιστήρια θα "πέσουν" κι άλλο και άρα οι ζημιές θα είναι ακόμα μεγαλύτερες για την παγκόσμια οικονομία.
Όλα αυτά τα έκανε ήρεμος και χωρίς να υπάρχει ίχνος φόβου ή ενδοιασμού στο βλέμμα του ...
Δουλευόμαστε μεταξύ μας; ...
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν; ...
Είναι δυνατόν να τα έκανε όλα αυτά σε μια κοινωνία με πρόθυμους ταγματασφαλίτες τύπου Γεωργιάδη να της βάλουν "φωτιά" και να την εξωθήσουν στο χάος που βολεύει τους παγκόσμιους "νταβατζήδες"; ...
Είναι δυνατόν να τα έκανε όλα αυτά, χωρίς να έχει "πλάτες"; ...Τις πιο ισχυρές μάλιστα "πλάτες"  - γιατί οι συνέπειες των ενεργειών του έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο -  ...Είναι δυνατόν να μην είμαστε σίγουροι ότι όλα αυτά τα κάνει ελέω Αμερικανών; ...Όσο "επαναστάτης" ήταν κάποτε ο Ζαχαριάδης, άλλο τόσο "επαναστάτης" είναι και ο ομοϊδεάτης του Τσίπρας ...
Όσο "καθαρός" ήταν ο Ζαχαριάδης τότε που ήθελε να αλλάξει τον παγκόσμιο σχεδιασμό, "αφουγκραζόμενος" τη "θέληση" των Ελλήνων, άλλο τόσο "καθαρός" είναι και ο Τσίπρας.
Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, τα πράγματα δεν είναι απλά. 

Το παιχνίδι είναι "μεγάλο" και απλά το "βάθος" του δεν γίνεται κατανοητό, αν κάποιος δεν γνωρίζει τις ιστορικές του "βάσεις" ...Αν δεν γνωρίζει τις ανάγκες, οι οποίες καλύπτονται από αυτές τις ακραίες πολιτικές και οι οποίες θα αναγκάσουν τους πιο αδύναμους να συμβιβαστούν. Για κάποιον λόγο οι Αμερικανοί όχι μόνον επέτρεψαν στον Τσίπρα να κάνει άνω-κάτω τη Wall-Street, αλλά τον καθοδήγησαν ...
Η σημερινή κατάσταση, δηλαδή, είναι μια προμελετημένη κατάσταση, αν θυμηθεί κάποιος τι έλεγε από την Κρήτη ο "γενναίος" Τσίπρας. Τι έλεγε αυτός, ο οποίος απαιτούσε με θράσος το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους και ταυτόχρονα απειλούσε τις "Αγορές" με ταρακούνημα.
Όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά για έναν ηγέτη ενός μικρού κράτους, που μέσα στον χρόνο αποδεικνύεται απολύτως ελεγχόμενο από τους Αμερικανούς. Δεν είναι φυσιολογικό για ένα κράτος, που, με το χρέος του να κάνει κινήσεις που οδηγούν σε απώλειες πολλαπλάσιων μεγεθών, αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα. 
Κάτι "κρύβεται" πίσω απ' αυτήν την ανεξήγητη συμπεριφορά. 
Το ίδιο αξίωμα έχει ο Ομπάμα  - ο οποίος τα επιτρέπει όλα αυτά -  με τον Μπους  - ο οποίος ξεκίνησε κάποτε έναν πόλεμο, για να επιβάλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων -  ...
Στα συμφέροντα αυτής της Νέας Τάξης Πραγμάτων αναζητούμε τις ανάγκες εκείνες, οι οποίες καλύπτονται από αυτές τις "ζημιάρες" επιλογές ...Στα μη ορατά κέρδη των ιμπεριαλιστών αναζητούμε τα αίτια των ορατών ζημιών τους. 
.....................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου