Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!


Ολα τα δικαιώματα από την εξόρυξη των υδρογοναθράκων για μία περίοδο 30 ετών από την ημέρα έναρξης της εξόρυξης και μετά θα περιληφθούν στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και θα
αποτελέσουν "πόρους αποπληρωμής των δανειστών"!

Αυτό αναφέρεται μέσα στην συμφωνία με τους δανειστές η οποία κλείστηκε τελείως συμπτωματικά μόλις δύο ημέρες πρίν την λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών για παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε 20 θαλάσσιες περιοχές στη Δυτική Ελλάδα και νοτίως της Κρήτης,σύμφωνα με την προκήρυξη του Διεθνούς Διαγωνισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης η οποία είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ετσι και ενώ σήμερα κατατέθηκαν τρεις προσφορές από πετρελαϊκές εταιρείες για το διαγωνισμό των ελληνικών υδρογονανθράκων, όλα τα έσοδα για μία περίοδο 30 ετών έχουν ήδη υποθηκευτεί!

Το ερώτημα είναι πλέον ποιες περιοχές έχουν δεσμευθεί, καθώς κατά έναν περίεργο τρόπο, όλες οι αιτούμενες περιοχές στις οποίες αναφέρονται οι προσφορές καθώς και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα ανακοινωθούν μετά την αποσφράγιση των προσφορών!
Πραγματικά απίστευτη η σύμπτωση της ταυτόχρονης υποθήκευσης των εσόδων από τους υδρογονάνθρακες μόλις δύο ημέρες πριν την λήξη της υποβολής των προσφορών για εκμετάλλευσή τους...

 απο το defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου