Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΣΒΒΕ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ

Φωτο: Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ Αθανάσιος Σαββάκης
Για τον ΣΒΒΕ η σημερινή συμφωνία είναι η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος, να θέσουμε τις βάσεις για μια ευνομούμενη πολιτεία.

Να εργαστούν συντεταγμένα και με αξιοποιστία οι εκπροσώποι του συνόλου του πολιτικού συστήματος ζητά η διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο
ΣΒΕΕ ζητά από το ελληνικό πολιτικό σύστημα να αποφύγει ανούσιες διακηρύξεις και λογομαχίες και να λειτουργήσει συντεταγμένα, με αξιοπιστία, με ρεαλισμό και με σκληρή δουλειά.

«Ο επιχειρηματικός κόσμος της Βόρειας Ελλάδας, με επανειλημμένες παρεμβάσεις τους τελευταίους μήνες, είχε ζητήσει την υπογραφή μιας έστω κακής συμφωνίας για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για τον ΣΒΒΕ, προστίθεται, η σημερινή συμφωνία είναι η ευκαιρία να ξεφύγουμε επιτέλους από τη μιζέρια, να χτυπήσουμε για πάντα τα συντεχνιακά συμφέροντα, να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος, να θέσουμε τις βάσεις για μια ευνομούμενη πολιτεία και να δώσουμε ρεαλιστική ελπίδα για το μέλλον στις επιχειρήσεις, στην κοινωνία και ειδικά στους νέους.

Πηγή: http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου