Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ που στήθηκε σε βάρος του ελληνικού λαού


Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κι ΙΣΤΟΡΙΚΗ στιγμή, θα πρέπει να αποκαλυφθεί στον ελληνικό λαό η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ που στήθηκε εις βάρος του.
Θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα και σωστά ο ελληνικός λαός για κάποια εξαιρετικά σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα, όπως:


1) Όλα τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της επιστημονικής επιτροπής αλήθειας της Ελληνικής Βουλής για το χρέος αποδεικνύουν ότι το χρέος της Ελλάδας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, σύμφωνα με το ελληνικό και διεθνές δίκαιο, καθώς παράνομα και άκυρα είναι όλα τα σχετικά μνημόνια που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα. Άρα, ποιο χρέος διαπραγματευόμαστε ακόμα με επώδυνα μέτρα; Το παράνομο χρέος;!

2) Το μεγαλύτερο ποσοστό του χρέους προήλθε από την κρίση των ιδιωτικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (ξένων κι ελληνικών τραπεζών, κ.ά.) χρέος το οποίο φορτώθηκε εντελώς παράνομα κι άδικα (επιστημονικά αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα πια!) στον ελληνικό λαό.
Το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα, για άλλη μια φορά, ιδιοτικοποίησε τα κέρδη και κοινωνικοποίησε της ζημίες του, φορτώνοντας το χρέος στο ελληνικό δημόσιο, στον ελληνικό λαό.
Το διεφθαρμένο λοιπόν (εγχώριο και ξένο) πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, αφού ζημίωσε και χρέωσε τον ελληνικό λαό, χρησιμοποίησε στη συνέχεια το παράνομο κι απεχθές χρέος ως μέσο για να επιβάλλει στο λαό παράνομα κι απεχθή νεοφιλελεύθερα αντιλαϊκά μέτρα-μνημόνια, με μόνο στόχο το επιπλέον κέρδος κάποιων, σε βάρος των Ελλήνων!
Διπλή απάτη δηλαδή!
Αυτή η νεοφιλελεύθερη παράλογη και καταστροφική πολιτική (θυσία των πάντων για το κέρδος των λίγων) απειλεί σήμερα την ανθρωπότητα, τη δημοκρατία, τη φύση, τη ζωή, τα πάντα σε αυτή τη Γη… Είναι ολοφάνερα πια τα καταστρεπτικά αποτελέσματα.
Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την παρανοϊκή νεοφιλελεύθερη λαίλαπα να καταστρέψει τα πάντα για να κερδίσουν κάποιοι ακόμα περισσότερα χρήματα!
 Η απληστία κι ασυνειδησία κάποιων δεν έχει όρια!…

3) Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετικά πλούσια χώρα, με τεράστιες δυνατότητες κι εξέχουσα γεωπολιτική θέση. Γι” αυτό προσπαθούν ξανά κάποιοι (δήθεν φίλοι κι εταίροι) να μας μετατρέψουν σε αποικία χρέους και να μας πάρουν τα πάντα.
Μας έχουν κηρύξει οικονομικό πόλεμο!
Οφείλουμε λοιπόν, ως Έλληνες, για άλλη μια φορά να προστατέψουμε τα ελληνικά δίκαια και τη δημοκρατία και να ξαναγράψουμε Ιστορία.
Ας τους θυμίσουμε ότι σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η δημοκρατία κι η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα! Μόνο αληθινό και νόμιμο χρέος τώρα για την Ελληνική Δημοκρατία είναι η προάσπιση των δικαίων των Ελλήνων!

4) Το ευρώ χρησιμοποιείται ως εκβιαστικό μέσο από το διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τη νεοφιλελεύθερη-στυγνή ηγεσία της Ευρωζώνης. Όμως η προπαγάνδα, ο εκφοβισμός, η ημιμάθεια κι η άγνοια, κάνουν πολλούς Έλληνες να επιμένουν ακόμα (ντε και καλά!) στο ευρώ και την παραμονή σε αυτή τη δεσποτική-ολιγαρχική ευρωζώνη, λες και δεν υπάρχει άλλη λύση!
 Όμως με το εθνικό νόμισμα ποτέ δεν είχαμε τόσο μεγάλη ανεργία, εκφοβισμό κι απελπισία!
Πρέπει λοιπόν να ενημερωθεί σωστά ο ελληνικός λαός τι σημαίνει η επιμονή στο ευρώ και την ευρωζώνη σήμερα για την Ελλάδα (πάση θυσία!) και τι επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.
Τι σημαίνει κήρυξη πτώχευσης ή/και διαγραφή του παράνομου χρέους.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τα ΥΠΕΡ και τα ΚΑΤΑ κάθε δυνατής λύσης κι επιλογής, πρέπει να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Πρέπει να είμαστε ενωμένοι (ως Έλληνες!) κι έτοιμοι για όλα!
Μόνο έτσι μπορεί να γίνει αληθινή-ισχυρή διαπραγμάτευση! Αυτό είναι το μόνο που φοβούνται κάποιοι!
Έναν λαό σωστά ενημερωμένο, έτοιμο για όλα κι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ! Έτσι μόνο μπορεί να γίνει αληθινή ΑΛΛΑΓΗ κι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Έτσι γράφεται Ιστορία!
Ο ελληνικός λαός ξέρει να λέει κι ΟΧΙ!

5) Η Ιστορία, ως τώρα, μας διδάσκει ότι κάθε χώρα εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα, άρα (υπό αυτή την έννοια) δεν υπάρχει σταθερή φιλία μεταξύ χωρών και πολιτικών.
Η Ευρώπη των Λαών δεν έγινε πραγματικότητα ως σήμερα.
Αντίθετα, σήμερα επικρατεί μια προέλαση των νεοφιλελεύθερων-συντηρητικών-αντιλαϊκών πολιτικών, εις βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών.
Σε μια τέτοια νεοφιλελεύθερη Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να έχει ισότιμη θέση μια δημοκρατική Ελλάδα.
Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα αρχή χωρίς να πνίγεται από παράνομα χρέη, ατελείωτα μέτρα και εξοντωτικά μνημόνια.
 Πρέπει να δοθεί ΤΕΛΟΣ πια σε όλα αυτά τώρα!…

Σήμερα, τελικά, τίθεται πια ξεκάθαρα (για όσους γνωρίζουν την αλήθεια) ένα εξαιρετικά κρίσιμο-κεντρικό ζήτημα-ερώτημα: θα επιτρέψουμε στα χρηματοπιστωτικά-νεοφιλελεύθερα, οικονομικά και πολιτικά συστήματα να κυριαρχήσουν στα πάντα, ενάντια σε ολόκληρους λαούς και την ίδια τη δημοκρατία, με καταστροφικά αποτελέσματα ή θα πούμε ένα νέο ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην Ιστορία για την Ελλάδα, την Ευρώπη, την ανθρώπινη Ιστορία; Την απάντηση θα τη δώσουν οι πολιτικοί κι οι λαοί…

Σέργιος Α.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου