Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Είναι πράγματι η μετανάστευση πράξη απελπισμένων;


Anne Lauwaert, Βελγίδα Συγγραφέας στο ‘Les Observateurs’ (Ελβετία)  (μτφρ. Κριστιάν)
Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η μετανάστευση είναι το αποτέλεσμα μετακίνησης λίγων απελπισμένων ανθρώπων, ξανασκεφτείτε το! 

Είναι μια ηθελημένη και οργανωμένη επιχείρηση από
τον, μεταξύ άλλων, «Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης» (ΔΟΜ)
Υπό τον τίτλο «η δράση μας», μας εξηγούν το οργανόγραμμα τους για τη «διαχείριση της μετανάστευσης»...

 Στις 14 Ιουνίου 2013, ο Πρέσβης William Lacy Swing από τις Ηνωμένες Πολιτείες, εξελέγη Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης,  για μια δεύτερη πενταετή θητεία. Εξελέγη για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση στις 18 Ιουνίου, 2008, και ανέλαβε τα καθήκοντά του την 1η Οκτωβρίου 2008.
Δεν πρόκειται επομένως για χθεσινό γεγονός, αλλά από το 2008 ...
Πρέπει να επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο: είναι εκπληκτικό να δούμε τις δομές του οργανισμού που μας επιβάλλει τους μετανάστες! Όχι, δεν πρόκειται για μερικούς απελπισμένους που μας έρχονται κατά τύχη ή για κάποιους «δουλεμπόρους», πρόκειται για την οργάνωση της μετανάστευσης σε μεγάλη κλίμακα.
William-Lacy-Swing-150x150«OM Director Ge IOM Director General William Lacy Swing has challenged the global community to “conjugate the conundrum” of effective border management and large-scale migration».
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και διαδώστε την πληροφορία! 
Απίστευτο, αυτό το πειραχτήρι χαμόγελο του κ William Lacy Swing για το καψώνι που μας κάνει και για το οποίο παρουσιάζεται ένα δείγμα ΕΔΩ

Ας σταματήσουν να μας λένε απίθανες ιστορίες!
Anne Lauwaert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου