Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Έτοιμη να κυκλοφορήσει η "Κρητική Ασπιρίνη"

Έτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμη και πριν το καλοκαίρι είναι η λεγόμενη "Κρητική Ασπιρίνη", που αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τομέα της υγείας, αλλά και της γεωργίας με τη συστηματική πια καλλιέργεια των μυστικών συστατικών της!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ
Το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας ομάδας Καθηγητών του
Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστου Λιονή, Ηλία Καστανά και  Καθηγητή  Στέργιου Πυρίντσου, με τη συνεργασία της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και της φαρμακοβιομηχανίας Gallenica!

ΦΥΣΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΟ
Η λεγόμενη "Κρητική Ασπιρίνη" δεν είναι όμως ένα φάρμακο σαν τα άλλα, αλλά αποτελεί ένα εντελώς φυσικό, βιολογικό σκεύασμα σε μορφή κάψουλας σοφτ-τζελ, με εκπληκτικές ιδιότητες που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού από μέσα!

ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ
Το νέο, επαναστατικό σκεύασμα προστατεύσει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, ανακουφίζει από το κρυολόγημα, καταπολεμά την κοινή γρίπη, ενώ είναι αντιπυρετικό και έχει αναλγητικές ιδιότητες, όπως έδειξαν και οι σχετικές δοκιμές σε ασθενείς που βρήκαν κυριολεκτικά την υγειά τους!

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Πρόκειται για μυστική συνταγή που βασίζεται στην αρχαία ελληνική θεραπευτική παραδόση και βασίζεται σε τρία βότανα και σε παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης!
Κάποιες φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για Δίκταμο, Θυμάρι και Φασκόμηλο σε ειδική αναλογία, αναφέρει το enelladifm.blogspot.gr

Το προϊόν είναι αποτέλεσμα έρευνας ομάδας καθηγητών


Έτοιμη να κυκλοφορήσει, ακόμη και πριν το καλοκαίρι, είναι η «Κρητική Ασπιρίνη», η οποία αναμένεται να προκαλέσει επανάσταση στον τομέα της υγείας.

Το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας ομάδας καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστου Λιονή, Ηλία Καστανά και Καθηγητή Στέργιου Πυρίντσου, με τη συνεργασία της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και της φαρμακοβιομηχανίας Gallenica!

Έχει κατοχυρωθεί με παγκόσμια πατέντα και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως η φυσική λύση για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της κοινής γρίπης, όπως γράφει το cretapost.gr.

Το δίκταμο, το θυμάρι, το φασκόμηλο, τρία μοναδικά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες βότανα της Κρήτης και το περίφημο λάδι της περιοχής, το κρητικό ελαιόλαδο αποτελούν τη βάση του προϊόντος συσκευασμένο σε κάψουλα για εύκολη κατάποση.

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Κρήτης μελέτησε τις παραδόσεις του νησιού, σύμφωνα με τις οποίες τα συγκεκριμένα βότανα χρησιμοποιούνταν από παλιά στις ντόπιες συνταγές όταν κάποιος υπέφερε από κρυολόγημα.

Η επιτυχία του ελληνικού σκευάσματος, που αναμένεται να απλωθεί παγκόσμια, θα φέρει επανάσταση και στην ελληνική γεωργία, με τη συστηματική βοτανοκαλλιέργεια, καθώς με τις εξαγωγές θα απαιτούνται πλέον τεράστιες ποσότητες των βοτάνων-συστατικών από το ανεξάντλητο και εν πολλοίς ανεκμετάλλευτο φαρμακείο της ελληνικής φύσης.

Το φυσικό φάρμακο είναι ασπίδα για την γρίπη και το κρυολόγημα καθώς:
  • Προστατεύει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού
  • Ανακουφίζει από το κρυολόγημα
  • Καταπολεμά την κοινή γρίπη
  • Είναι αντιπυρετικό
  • Έχει αναλγητικές ιδιότητες (eyclub)
- See more at: http://newsone.gr/ugeia/50913-toime-na-kyklophoresei-e-kretike-aspirine#sthash.ZuwVzxS2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου