Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

«Θέλει ένα υγιές ποδόσφαιρο ο Σαββίδης»


Για την σκέψεις που κάνουν στον ΠΑΟΚ για την αποχώρηση από ένα πρωτάθλημα που δεν τους αρέσει μίλησε στο "Sport24 Radio 103,3" ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος.
 Όπως δήλωσε οι παίκτες της ομάδας κάποιες φορές αγανακτούν και ξεφεύγουν από τα όρια ενώ κάποιοι κάνουν ακόμα και ασκήσεις ηρεμίας για να διατηρούν την ψυχραιμία τους.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Τα  τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο γήπεδο. Αυτή είναι η θέση  μας. Πρέπει να αντιδράσουμε για να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα. Τα εμπόδια που έχει η ομάδα είναι ανυπέρβλητα. Ακόμη και αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, αυτό το ποδόσφαιρό δεν είναι αυτό που θέλουμε να εκπροσωπεί τη χώρα μας. Η λύση σε αυτή την κατάσταση είναι η αδιαφορία του κόσμου και το γύρισμα της πλάτης στα γήπεδα.
Η υπερπροσπάθεια των παιδιών είναι δεδομένη, αλλά πολλές φορές και αυτοί αγανακτούν και λένε ότι δεν είναι αρκετή. Κάνουν ασκήσεις ηρεμίας για να κρατήσουν τον επαγγελματισμό τους.
Η αποχώρηση από το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει αν υπάρχει βούληση. 
Είναι κάτι που σκεφτόμαστε εδώ και καιρό, αλλά είναι η έσχατη λύση και θα γίνει μετά από μεγάλη εσωτερική συζήτηση. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ενεργεί οπαδικά, αλλά μετά από μεγάλη σκέψη και δεν τον ενδιαφέρει και δεν τον νοιάζει ποιο θα είναι το κόστος στην προσπάθεια του για ένα υγιές ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟΚ κουβαλάει έτσι κι αλλιώς μια εσωτερική ένταση και αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ όταν βλέπει ότι οι κόποι του δεν δικαιώνονται. 
Έχουμε εκφράσει επίσημα την άποψή μας ότι οι διαιτητές μας είναι καλοί, αλλά γίνεται λάθος διαχείρισή τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου