Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Βασίλης Λεβέντης εναντίον διαπλοκής, Βασίλης Λεβέντης κατά πάντων


Στη διακαναλική συνέντευξη του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπέλυσε τα βέλη του και καυτηρίασε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τον ΣΥΡΙΖΑ που όπως φαίνεται θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.
"Θα βγάλουμε το Σαμαρά τον κλητήρα των ξένων που έχει εξευτελίσει τη χώρα;" σχολίασε για τον Αντώνη Σαμαρά.
"Το ΠΑΣΟΚ όλο είναι στο ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε για το κόμμα της Κουμουνδούρου.
Για τον Βενιζέλο δήλωσε:
"Με το πομπώδες παράστημα του μοιάζει με δικτάτορας. Λες και θα στείλει να μας συλλάβουν όλους".
Για τις ενδεχόμενες συνεργασίες του κόμματος του ανέφερε:
"Ήθελα συνεργασία αλλά με ποιον να κατέβω; Με το ΠΑΣΟΚ; Είναι όλοι τους ένας και ένας εκεί πέρα. Θα χαλούσαμε και το καλό όνομά μας. Σε άλλους που απευθυνθήκαμε, φάγαμε πόρτα".
Για τον Γιώργο Παπανδρέου είπε:
"Ο Γιωργάκης τι κατεβαίνει; Είναι αχάριστος. Στρέφεται κατά του κόμματος του πατέρα του...του κόμματος που ήταν βουλευτής 30 χρόνια και τον έκανε πρωθυπουργό. Κατεβάζει την ηθική στις εκλογές, ρυπαίνει το όνομα του παππού και του πατέρα του. Αν έβγαιναν από τον τάφο δεν θα συμφωνούσαν με τις αηδίες που κάνει, γυρνάει με όλο αυτό το σκυλολόι του παλιού ΠΑΣΟΚ".
Για τον Σταύρο Θεοδωράκη:
"Όλοι ξέρουν πως ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι δικό τους κόμμα, είναι κόμμα των ιδιοκτητών μεγάλων καναλιών. Οι καναλάρχες επέλεξαν τον Σταύρο Θεοδωράκη για να κλείσουν το δρόμο της Ένωσης Κεντρώων".
Για τις δημοσκοπήσεις είπε:
"Λένε οι φίλοι μας στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, θα ψηφίσω Ένωση Κεντρώων. Και τους λένε, "αυτό το κόμμα δεν είναι στη λίστα". Οι δημοσκοπήσεις ανήκουν στους καναλάρχες και μας φιμώνουν".
Για το μεταναστευτικό είπε:
"Πλήρης καταγραφή τους εντός Ελλάδος. Επιβολή ορίου εξαγωγής χρημάτων στο εξωτερικό από μετανάστες, στο 25% του συνολικού τους εισοδήματος ".
"Η Ελλάδα είναι ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία", συμπλήρωσε. "Έφαγαν τα λεφτά και τώρα μιλάνε για σωτηρία", δήλωσε.
Σαν λύση πρότεινε: "Να παραιτηθεί ο Σαμαράς από πρωθυπουργός και να σχηματιστεί μια οικουμενική κυβέρνηση δημοκρατών μόνο με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Να εξασφαλιστεί η χώρα μέσα στο ευρώ για να λυθεί το οικονομικό μας πρόβλημα".
"Οι πολιτικοί που υπόσχονται, είναι απατεώνες. Η Ένωση Κεντρώων δεν υπόσχεται, μπορεί έμπρακτα να βοηθήσει τους φτωχούς. O ΣΥΡΙΖΑ τώρα και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παλαιότερα, καπηλεύονταν τον χώρο του Κέντρου. Τους έταζαν πράγματα και μετά τους πρόδιδαν", κατέληξε.

απο το  http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου