Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Αυτοί είναι οι «Πρωταθλητές» του… σταυρώματος

Δύο γυναίκες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους «πρωταθλητές των εκλογών» που έκοψαν πρώτοι και με διαφορά μάλιστα το νήμα.
Απόλυτη νικήτρια στο σύνολο των κομμάτων ήταν η
Ολγα Κεφαλογιάννη της Νέας Δημοκρατίας που συγκέντρωσε τουλάχιστον 37.262 ακολουθούμενη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ με 33.429 σταυρούς.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι Κωνσταντίνος Καραμανλής έσπασε όλα τα κοντέρ με τουλάχιστον 86.000 σταυρούς, κάτι λογικό για πρώην πρωθυπουργό βέβαια.
Ο Βασίλης Κικίλιας συγκέντρωσε 33.445 σταυρούς ενώ εξαιρετικές επιδόσεις έκανε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που μπορεί να μην κατόρθωσε να εκλεγεί δήμαρχος της Αθήνας όμως χθες πήρε τουλάχιστον 29.560 σταυρούς.

Πρωταθλητής σταυρών στον Πειραιά ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που συγκέντρωσε 30.478 σταυρούς στη Β Περιφέρεια, ενώ στην Α” περιφέρεια ο Θεόδωρος Δρίτσας συγκέντρωσε 17.428 σταυρούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το δυσθεώρητο 86.153 του Κωνσταντίνου Καραμανλή ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Γκουλέκας της Νέας Δημοκρατίας – που υποδέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα των πρώην πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη εν μέσω χειροκροτημάτων και επιφωνημάτων του συγκεντρωμένου πλήθους.

Στην Κρήτη ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης συγκέντρωσε 26.892 σταυρούς στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου