Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

"Μαύρο" στον Σαμαρά και από τους φίλους του Ολυμπιακού - Κ.Καραπαππάς: "Οι Ολυμπιακοί θα απαντήσουν στον Σαμαρά στις κάλπες"


Ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον Σαμαρά. 
Εκατομμύρια φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα τον μαυρίσουν στις κάλπες!
Σκληρή κριτική στις κυβερνητικές επιλογές ασκεί με συνέντευξη του στο ΦΩΣ ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαππάς, με αφορμή τις διώξεις εναντίον του προέδρου του Ολυμπαικού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Χαρακτηριστικά είπε πως «δεν είπα να μιλάμε με όρους πολιτικής στο ποδόσφαιρο, ούτε να το μπλέκουμε με κόμματα και πρόσωπα. 
Αλλά οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι κοινωνίες. 
Και η δική μας οικογένεια, η δική μας κοινωνία έχει δει ένα
άθλιο πρόσωπο από τις κυβερνητικές επιλογές τα τελευταία χρόνια. Και αυτό αποτυπώνεται στον κόσμο μας και θα απαντήσει εκεί που πρέπει»

Πού δηλαδή;

Εκεί που απαντάει ο δημοκρατικός πολίτης. Πιστεύετε ότι η λυσσαλέα δίωξη του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού από την Πολιτεία και την Κυβέρνηση δεν έχει προκαλέσει αηδία σε όλους τους Ολυμπιακούς; Και επειδή οι κάλπες στήνονται σε λίγο, θα πάρουν τις απαντήσεις τους όλοι αυτοί... Αφού αποφάσισαν να τα βάλουν με τη μισή Ελλάδα, να το υποστούν. Δηλαδή τι πιστεύετε; Δεν ξέρουν οι Ολυμπιακοί ότι ο κύριος Ανδριανός έφτιαξε έναν αθλητικό νόμο... σύνοψη της εκπομπής Δίκη και των όσων λένε οι καλεσμένοι της; Πήγα πριν λίγες μέρες στο Άργος, στην πατρίδα του κ. Ανδριανού. Πηγαίνετε κι εσείς και θα δείτε τι λένε οι Ολυμπιακοί για τον συντοπίτη τους...

Έχετε παράπονο και από την Ελληνική Δικαιοσύνη;

Παράπονο; Δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος μπορεί να έχει παράπονο από τη Δικαιοσύνη. Εμείς εμπιστευόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δεν μπορούμε παρά να προβληματιστούμε σοβαρά με κάποια πράγματα. Δεν φαίνεται να ενεργοποιούνται τα κύτταρα της με τον ίδιο τρόπο για όλους... Θέλετε να σας πω παραδείγματα;  
Σε δυο μέρες μάζεψαν οι εισαγγελείς από τα ΜΜΕ όλες τις αναφορές και τα βίντεο της γελοιότητας με την ιστορία με τον Χαϊκάλη για να μη γίνεται κακό στην πολιτική ζωή του τόπου! Λες και από αυτό κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί η πολιτική ζωή. 
Γιατί δεν ήταν ευαίσθητοι και με το ποδόσφαιρο;
 Γιατί άφησαν να διαπομπεύονται άνθρωποι και να γίνονται φέιγ βολάν τα δικαστικά έγγραφα;
Πού είναι η Δικαιοσύνη όταν μπαίνουν ονόματα και διευθύνσεις ανθρώπων που διαφωνούν με την κατασκευή ενός γηπέδου, δικαίωμα τους είναι, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ;
 Που είναι όταν στα σπίτια αυτών των ανθρώπων πάνε άνθρωποι και απειλούν, τα βάφουν, τους τρομοκρατούν;
 Που είναι η Δικαιοσύνη όταν ξυλοκοπούνται από οπαδούς της ίδιας ομάδας Δημοτικοί Σύμβουλοι μέσα στο Δημαρχείο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου