Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Στηρίζει το έργο-ανάσα για το πρώτο πόδι ο νέος δήμαρχος Κασσάνδρας

Την επομένη της ορκωμοσίας του, ο νέος δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης, δήλωσε στη Voria.gr ότι επιθυμεί την κατασκευή του οδικού άξονα Ποτίδαια- Κασσανδρεία- Πευκοχώρι, με μεσόγεια χάραξη, έτσι ώστε «να εξυπηρετούνται και τα τελευταία χωριά μέχρι τη μύτη της Κασσάνδρας και όχι μόνο μέχρι το Πευκοχώρι».

Με τη δήλωσή του αυτή, ο νέος δήμαρχος, πολιτικός μηχανικός και επί χρόνια ενεργό μέλος του
Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, τοποθετήθηκε στο χθεσινό δημοσίευμα της Voria.gr το οποίο μετέφερε τα εμπόδια που έμπαιναν στο έργο Ποτίδαια- Κασσανδρεία αλλά και στη μελέτη και προγραμματισμό του επόμενου τμήματος, από Κασσανδρεία μέχρι Πευκοχώρι, από την προηγούμενη δημοτική αρχή.



«Οι αντιδράσεις είχαν εκδηλωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Σαν μηχανικός δηλώνω μετά λόγου γνώσεως ότι είναι ανέφικτη τεχνικά η κατάργηση του ανισόπεδου κόμβου στη Κασσανδρεία. Όσο για τα περιβαλλοντικά θέματα, εάν τέτοια εγείρονται, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ειδικοί επιστήμονες με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξω να συναντηθώ με τον αρμόδιο διευθυντή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να ενημερωθώ αναλυτικά. Αυτό που σε τούτη τη φάση μπορώ να πω είναι ότι επιθυμώ την κατασκευή του δρόμου μέχρι τη μύτη της Κασσάνδρας», δήλωσε ο κ.Κυρίτσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου