Η εφημερίδα NEWTIMES, στηριζόμενη στη βάση δεδομένων της ActiveBusiness, παρουσιάζει ορισμένα από τα πρόσωπα αυτά που κατευθύνουν τις τύχες ισχυρών επιχειρήσεων και ομίλων.

 Ο λόγος για τους επιχειρηματίες που κουμάνταραν το καράβι της επιχείρησής τους μέσα από ασύλληπτα κύματα οδηγώντας σε ασφαλή νερά. Είναι πρόσωπα τα οποία στη συντριπτική πλειονότητά τους επιδεικνύουν έντονη εξωστρέφεια, ανοίγουν ξένες αγορές και διευθύνουν οργανισμούς με ελάχιστο λίπος και έκθεση στο τραπεζικό σύστημα.

Οι NEWTIMES ανοίγουν τον φάκελο Survivors με σκοπό να φωτίσουν σε αυτό αλλά και στα επόμενα φύλλα της εφημερίδας προσωπικότητες του εν Ελλάδι επιχειρείν που αποδείχθηκαν «πολύ σκληροί για να πεθάνουν». 

Μεταξύ αυτών οι κκ. Βαρδής Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Καρέλιας της φερώνυμης καπνοβιομηχανίας, Δημήτρης Δέμος της φερώνυμης φαρμακοβιομηχανίας, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος της Intralot, Βασίλης Κάτσος της Pharmathen, Ανδρέας Ανδρεάδης της ξενοδοχειακής επιχείρησης Sani, Κώστας Γεράρδος της Πλαίσιο Computers, Θεόδωρος Τρύφων της φαρμακοβιομηχανίας Elpen, Γιάννης και Νίκος Βήχος των εταιρειών Ζαγόρι και Fix, Μιχάλης Τσαμάζ του ΟΤΕ-Cosmote, Δημήτρης Γιαννακόπουλος της Vianex, Λιλή Περγαντά της PowerHealth, Γ. Σκλαβενίτης της φερώνυμης αλυσίδας σουπερμάρκετ, Γ. Κουτσολιούτσος των Foli-Follie, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Ιωάννα Παπαδοπούλου, Μασούτης της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σουπερμάρκετ, Καμίλ Ζιγκλέρ του ΟΠΑΠ και πολλοί ακόμη.

Στο τεύχος της freepress εφημερίδας NEWTIMES, που κυκλοφορεί σε 30.000 αντίτυπα σε 300 σημεία των οκτώ μεγαλύτερων πόλεων της χώρας, μπορείτε να «δείτε» το πρώτο «επεισόδιο» της πολύ ενδιαφέρουσας σειράς TheSurvivors.

απο το http://kourdistoportocali.com