Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

απο τον apodytiriakias.gr


Οι ελβετικές τράπεζες.
 Ο μύθος!
Με γουρλωμένα μάτια και τα αυτιά στην τσίτα ακούγαμε από τους μεγάλους εμείς οι πιτσιρικάδες για τον παραμυθένιο κόσμο των ελβετικών τραπεζών.
 Ότι μετά την πτώση της Ρώμης όλο το χρήμα μαζευότανε εκεί.
Στα απόκρυφα σεντούκια των ελβετικών τραπεζών. Νόμιμο και παράνομο χρήμα.
Χρήμα βρώμικο, πειρατικό, γκαγκστερικό, βασιλικό, εκκλησιαστικό.

Εκεί, στην Ελβετία, διότι μόνον εκεί προστατεύουν το
χρήμα που δεν έχει πατρίδα.
Στην πατρίδα του χρήματος.
Στην ουδέτερη, πάντα, Ελβετία που ποτέ δεν ανήκε, και δεν ανήκει, σε συνασπισμούς, σε συγκρουόμενα συμφέροντα.
Στην Ελβετία που είναι υπεράνω κρατών, ιδεολογιών και νομισμάτων.

Εδώ σταματάει ο αποδυτηριάκιας.

Όλο το βρώμικο παιχνίδι παγκοσμίως χρηματοδοτείται από τις ελβετικές τράπεζες.
Αυτές, μετά από εντολή των μυστικών υπηρεσιών, και μετά από απόφαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πληρώνουν δολοφόνους για να σκοτώσουν πρωθυπουργούς, για να φτιάξουν στημένες «επαναστάσεις», απεργίες.

 Αυτά ισχυρίζεται πρώην διευθυντής ελβετικής τράπεζας σε συνέντευξη που έδωσε στην Μόσχα στις 30 Μαϊου, σα σήμερα, το 2011.

Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Η έκπληξη θα ήταν να μην γίνονται. Λέμε. Δεν ξέρουμε. Λέμε ό, τι υποθέτουμε. Όπως δεν ξέρουμε αν η αποκαλυπτική(;) συνέντευξη του εν λόγω Ελβετού τραπεζίτη, πριν από τρία χρόνια δεν είναι στημένη. Για ποιο λόγο;

Υπ' όψιν ότι σ' εκείνη τη συνέντευξη, εκτός από τα τρομερά και φοβερά και τα οποία θα τα συζητήσουμε ευθύς, το άτομο προέβλεπε ότι το επόμενο αφεντικό του ΔΝΤ θα είναι η Κριστίν Λαγκάρντ, επίσης μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
 Όπως μέλη της εν λόγω εξουσιαστικής “Λέσχης” είναι ο Ομπάμα και ο Σαρκοζί.

Θυμίζω ότι πριν από 22 χρόνια, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, η Λέσχη  Μπίλντερμπεργκ είχε συνέδριο στον Αθλητικό Όμιλο της Βουλιαγμένης.
Παρένθεση.
 Αν λάβεις υπ' όψιν όλα αυτά που αποκαλύπτει(;) ο πρώην τραπεζίτης, το 2011, τότε βλέπεις σήμερα μ' άλλο μάτι το σκηνικό που διέσυρε διεθνώς τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.
 Καθαρό στήσιμο με την καμαριέρα στο ξενοδοχείο . Στήσιμο που οι σκηνοθέτες του ποντάρισαν στον ακραίο σεξισμό του Γάλλου σοσιαλιστή.
Παρακάτω.
Τη δεκαετία του '80 δολοφονήθηκε κυβερνήτης τριτοκοσμικής χώρας. Τα λεφτά στον εκτελεστή τα δώσαμε εμείς, η δικηά μας τράπεζα, έχουμε και στο παρελθόν χρηματοδοτήσει βρώμικες υποθέσεις, πάντα με εντολές μυστικών υπηρεσιών. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Όλες οι μεγάλες ελβετικές τράπεζες έχουν ειδικό λογαριασμό γι' αυτό το κονδύλι.

Ο Ελβετός πρώην τραπεζίτης μιλάει με ονόματα(!!!), που αποφεύγω να αναφέρω, και λέει ότι πάντα απειλείται με κάτι κακό ο πρωθυπουργός που δεν υπακούει στο ΔΝΤ και στην παγκόσμιο Τράπεζα.

Στόχος είναι ο έλεγχος της Ευρώπης και το σχέδιο ξεκίνησε με πρώτα θύματα την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία.

Επαναλαμβάνω την υποψία:
Γιατί να μην είναι στημένη η πράγματι αληθινή, η πράγματι αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη;
Για να παίρνουν στα σοβαρά τις απειλές σε βάρος της ζωής τους κάποιοι.
Για να δικαιολογεί ο κόσμος την “υπακοή” των πολιτικών ηγετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου