Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Νέος δήμαρχος Βόλου εκλέγεται ο Μπέος-Στον Πειραιά ο Γ.Μώραλης


Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο νέος δήμαρχος Βόλου καθώς το ποσοστό που συγκεντρώνει ανέρχεται στο 52,89% και
καταμετρημένες ψήφους στα 102 από τα 247 εκλογικά τμήματα.
Σε δηλώσεις που έκανε προς το συγκεντρωμένο πλήθος και ενώ στον ουρανό είχαν αφεθεί λευκά περιστέρια, ο κ. Μπέος αφού ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του.
Τους χαρακτήρισε «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού».
Επιπροσθέτως, ο κ. Μπέος επιτέθηκε κατά του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά, τον οποίο χαρακτήρισε «μικροπρεπή και χωρίς αξιοπρέπεια» και σχολίασε ότι τη Δευτέρα το πρωί η Κουμουνδούρου θα τον στείλει στο σπίτι του «ενώ εσείς τον στείλατε από απόψε» όπως είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες.
Ο νέος δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραλάβει τίποτα από την απερχόμενη δημοτική Αρχή, χωρίς προηγουμένως να έχει σχετικό έγγραφο γιατί, όπως σημείωσε, ο «λυσσαλέος πόλεμος» που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται» ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Βολιωτών.
Ψήφισε και νίκησε ο πειραϊκός λαός είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας για την νίκη του Γ. Μώραλη

Οι Β. Μαρινάκης και Γ. Μώραλης γιόρτασαν αργά το βράδυ της Κυριακής τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού στο μεγάλο λιμάνι της πόλης.

Ο κ. Μώραλης, μιλώντας πρώτος, είπε:
"Είναι μεγάλη μέρα για τον Πειραιά. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ευχαριστώ όλους τους Πειραιώτες για τη συμμετοχή τους. Ένα είναι βέβαιο. Έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο. Έχουμε όμως και σχέδιο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το συνδυασμο΄Πειραιάς-Νικητής για τον ωραίο αγώνα που πήραμε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και πάνω απ' όλα τη μητέρα και τον πατέρα μου, που με μεγάλωσαν με δημοκρατικές αρχές".


Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης είπε:
"Σήμερα ο πειραϊκός λαός ψήφισε και νίκησε. Την αφιερώνω την νίκη στον πατέρα μου.
Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για έναν καλύτερο Πειραιά για να ναι όπως έχουμε πει χαρούμενα τα παιδιά του Πειραιά.
Και να ξέρετε ότι εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες, είμαστε όλοι μαζί.
Σας ευχαριστώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου