Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΕΒ – Από τον… σοσιαλιστή Δασκαλόπουλο στον Φέσσα


Αλλαγή σκυτάλης στο ΣΕΒ και επιστροφή στην… σοβαρότητα, σηματοδοτεί στην αυριανή η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Παράλληλα με την ανάληψη της προεδρίας από το Θ. Φέσσα, που διαδέχεται το Δ. Δασκαλόπουλο-  ο οποίος προκάλεσε τους σοβαρούς ανθρώπους της αγοράς με το εξαμβλωματικό “φλερτ” του με τον
ΣΥΡΙΖΑ-  φέτος διεξάγονται αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.
Στο οποίο θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας που αντιπροσωπεύουν εκτός από τη μεταποίηση, δυναμικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας –όπως τρόφιμα, φάρμακα, δομικά υλικά, ενέργεια και κατασκευές, λιανικό εμπόριο, μεταφορές και logistics, τουριστική βιομηχανία, πληροφορική, τράπεζες, ασφάλειες κ.λπ.

Νέα μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ θα είναι οι Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πάνος Μαρινόπουλος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ενώ παραμένουν οι κκ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Βασίλης Φουρλής, Ευτύχης Βασιλάκης, Σάκης Καλλιτσάντσης, ο Γιάννης Γιώτης, η Σοφία Κουνενάκη- Εφραίμογλου, ο Ευθύμιος Ο. Βιδάλης, ο Γιάννης Κωστόπουλος, ο Χρήστος Κομνηνός, ο Αλέξανδρος Μακρίδης, κ.λ.π.

Σημειώνεται ότι με ομόφωνη απόφαση από τις 27 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ αποδέχθηκε την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων και θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση τον κ. Θεόδωρο Φέσσα για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΒ. Θα προτείνει, επίσης, να απονεμηθεί στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης στο δεύτερο μέρος της Γ.Σ. την ομιλία στα Μέλη του ΣΕΒ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Στην παραδοσιακή απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ενώ ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας.

απο το  http://lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου