Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! Πως 3.500.000 πολίτες θα χάσουν τις περιουσίες τους από το δημόσιο με συνοπτικές διαδικασίες μιας εβδομάδας!

  Ας είναι έτοιμοι 3.500.000 οφειλέτες του δημοσίου, δηλαδή ως οικογένειες  σχεδόν όλος ο Ελληνικός λαός, να χάσει την περιουσία του και να βρεθεί φτωχός μετανάστης στον ίδιο του τον τόπο, ως ένας κηπουρός, μάγειρας, γκαρσόνι ή υπηρέτης των
όποιων εισβολέων, έως και αυτών των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που εισρέουν στην χώρα μας οι οποίοι θα αγοράσουν τα πάντα στο 10% της όποιας αντικειμενικής αξίας των ακινήτων μας!                                                

    Και ας δούμε αυτό, πως το μεθόδευσαν οι κυβερνώντες στη χώρα.
Αν είστε ένας εξ’ αυτών που χρωστάτε στο δημόσιο ένα οποιοδήποτε ποσό έστω και  5.000 € και έχετε ακίνητο, το περιουσιακό σας στοιχείο θα βγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες σε μια εβδομάδα  στον πλειστηριασμό με τον εξής τρόπο.
Αν η αντικειμενική του αξία σήμερα είναι 100.000 € θα προσφέρεται στο 1/3 της αξίας του, δηλαδή στις 33.666 € και αν δεν πουληθεί θα μειώνεται η αξία του κατά 50% με αποτέλεσμα να δοθεί τελικά στις 16.666€, μείον τα έξοδα του πλειστηριασμού, τελική τιμή πώλησης του ακινήτου σας 10.000 €! Αν για κακή σας τύχη χρωστάγατε 20.000€ για την διαφορά που θα προκύψει, θα προχωρήσουν στην εκποίηση του επόμενου ακινήτου σας και ούτω καθεξής.
 Ελπίζω να έχετε αρκετά ακίνητα, γιατί αν όχι, έστω και αν σας πάρουν όλη την περιουσία και δεν εξοφλήσετε, σας ποινικοποιούν και καταλήγετε στην φυλακή.
   Βέβαια αν προλάβετε θα έχετε άλλη μια επιλογή.
 Μπορείτε αν θέλετε να καταστρέψετε ότι στοιχείο αποδεικνύει την ταυτότητα σας και να ζήσετε στην αφάνεια ως φυγόδικος, Ελεύθερος και άστεγος στα παγκάκια και στις στοές. Επειδή όμως αυτό δεν σας εξασφαλίζει την Ελευθερία σας για να διατηρήσετε την ανωνυμία σας, θα χρειαστεί να κάνετε πλαστική ή να ρίξετε βιτριόλι στο πρόσωπό σας. Αποφασίστε τι θα κάνετε!

   Φυσικά όλα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν οι κυβερνώντες ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν το λαό, αλλά είναι προφανές ότι δεν το θέλουν και τούτο αποδεικνύεται δια της τακτικής τους και των ανιστόρητων πράξεών τους.
 
Θα μπορούσαν να τον σεβαστούν και με απλά μέτρα, να σταματήσουν τις κατασχέσεις των ακινήτων κάνοντας 100 τις δόσεις για όλα τα χρέη του δημοσίου, να αφαιρέσουν  ταυτόχρονα τα πρόστιμα και τα τοκογλυφικά επιτόκια που χρεώνουν στους πολίτες και να άρουν την εντολή τους προς τις τράπεζες επί των κατασχέσεων των μετρητών, που μπλοκάρουν τις συναλλαγές των επαγγελματιών και τα όποια μετρητά τους, κάτι που τους οδηγεί άμεσα  σε κλείσιμο, γιατί δεν μπορούν να συναλλαχτούν εντός και εκτός της χώρας, ενώ επίσης θα μπορούσαν να πιέσουν τις τράπεζες, να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις.
Αυτά τα μέτρα έστω και καθυστερημένα θα ήταν μια καλή αρχή για να αλλάξουν τα πράγματα, ούτως ώστε να μη συμβεί τελικά αυτό που προτείνει το ανήθικο αυτό μόρφωμα ο Προβόπουλος, που όλοι καταλαβαίνουμε ποιους εκπροσωπεί και τι επιδιώκει με τους άλλους ομοίους του!
  
Είναι και πολλά άλλα αυτά που μπορούν να κάνουν, αλλά δυστυχώς δεν χωράνε να ειπωθούν σ’ αυτή την επιστολή, ωστόσο θα μπορούσατε να τα δείτε σε προηγούμενα  άρθρα μου.
 

  Δείχνουν να μη καταλαβαίνουν πλέον σε ποια χώρα  βρίσκονται και ποια είναι η οικονομική της κατάσταση. Πώς είναι δυνατόν ως νοήμονα και μορφωμένα άτομα να μη αντιλαμβάνονται ότι ακολουθούν λάθος τακτική;
   Τι άλλο πρέπει να δουν για να πειστούν ότι κάνουν λάθος όταν επιβάλλουν  επταπλάσιους φόρους σε όλους τους πολίτες και ενώ ποινικοποιούν την ζωή τους, βλέπουν καθημερινά τις εισπράξεις τους να μειώνονται και να αυξάνονται τα χρέη  κάθε μήνα κατά ένα δις, με αποτέλεσμα να έχουν ξεπεράσει τα 65 δις.
      Πως είναι δυνατόν να μη αντιλαμβάνονται ότι αυτή η φορομπηχτική και καταδιωκτική τακτική (αυτών των απαράδεκτων και επιπροσθέτως παραβατικών φόρων και μέτρων) δεν μπορεί να εφαρμοστεί ως οικονομική πολιτική σε μια κατεστραμμένη οικονομία σαν την δική μας;
   Ίσως αυτή θα μπορούσε να εφαρμοστεί  σε μια ανθούσα οικονομία, έστω σε μια απλώς υγειή οικονομία, όπου οι επαγγελματίες και ο λαός θα μπορούσαν να ανταποκριθούν οικονομικά στις όποιες πιέσεις του κράτους και όχι στην καταρρέουσα δική μας οικονομία, όπου το μόνο που θα πετύχουν είναι, να μετατρέψουν σε άστεγους τους πολίτες και να γεμίσουν τις φυλακές!

     Επειδή αυτό ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει γιατί πραγματοποιούνται καθημερινά (με αυξητική τάση) 2.000 κατασχέσεις σε ακίνητα και σε λογαριασμούς  όλων των  κοινωνικών τάξεων, ας είναι έτοιμοι οι της κυβέρνησης υπεύθυνοι να πληρώσουν το τίμημα.
 Πως είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι ξαφνικά αποφάσισαν όλοι οι Έλληνες να χάσουν τα σπίτια τους, να θέλουν να γίνουν άστεγοι, να τους κατασχέτουν τις καταθέσεις τους ή να θέλουν να μπουν στην φυλακή;

   Είναι προφανές ότι υπάρχει γνώση και σκοπιμότητα από τους πολιτικούς και αυτό δεν μπορεί να περάσει από τον λαό δίχως να το πληρώσουν!
   Και ενώ ο λαός πεινάει και οι επαγγελματίες καταδικάζονται σε κλείσιμο και ανυποληψία, με ένα ποσοστό εξ’ αυτών να αυτοκτονεί και ένα άλλο ανεξακρίβωτο ποσοστό να πεθαίνει δίχως την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη, έστω και αν πλήρωνε επί δεκαετίες και ενώ επίσης συμβαίνουν χίλια δυο άλλα σε βάρος πάντα του λαού και υπέρ των ολίγων και ισχυρών, οι κυβερνώντες σκυφτούληδες, αυτοδοξαζόμενοι περιφέρονται στα κανάλια, στα έδρανα, στις εξέδρες και στις πλατείες, υπερηφανευόμενοι ότι έσωσαν την πατρίδα και τον λαό. Αναρωτιέται κανείς αν είναι αφελείς ή το παίζουν ηλίθιοι και εξυπηρετούν εαυτούς και αλλήλους.
   Ωστόσο ότι κι’ αν είναι ας θυμούνται ότι ο λαός είναι εδώ, έστω και αν ψηφίσουν την απαλλαγή τους από οποιαδήποτε εγκλήματα!
      Μετά τα ως άνω παρακαλώ πολύ επιτρέψατε μου να ολοκληρώσω και το σημερινό μου άρθρο για να επανέλθω αύριο επίσης με κάποια άλλα σοβαρά θέματα.

Με  εκτίμηση
Β. Α.

(Η παρούσα κοινοποιήθηκε προς τους κάτωθι: Πρωθυπουργό της χώρας κ. Α. Σαμαρά, υπουργούς και υφυπουργούς κ.κ. Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Μαυραγάνη, Σκορδά, Σταϊκούρα και προς τον Γ.Γ.Δ.Ε κ. Θεοχάρη.
Επίσης κοινοποιήθηκε προς όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης εκτός της  Χ.Α. και προς όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας)

απο το  manifesto.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου