Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Με τη φανέλα του Τσάβες στο γήπεδο ο Τσίπρας-Ηταν και ο Σάββας εκεί!

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλικού χαρακτήρα, που διοργανώθηκε στο στάδιο Νήαρ Ηστ της Καισαριανής στη μνήμη του Ούγκο Τσάβες, του πρώην προέδρου της Βενεζουέλας, παραβρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας  ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε με τους
ποδοσφαιριστές και τα αναμνηστικά μπλουζάκια με τον Τσάβες.


Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες «Venceremoς» της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «Corfu F.C» που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Ηλίας Ατματζίδης, Σάββας Κωφίδης και Νίκος Μάλλιαρης.

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το δήμο Καισαριανής ήταν οι διοργανωτές του τουρνουά, στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποιήσης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Hasta la Victoria Siempre που επικράτησε της Venceremoς στον τελικό.

 Η Hasta la Victoria Siempre προηγουμένως είχε νικήσει τις ομάδες της Κέρκυρας και του Εθνικού Αστέρα, ο οποίος είχε επικρατήσει του Απόλλωνα Ριζούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι.

απο το  nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου