Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Χώρισε ο Ολάντ με την Τριερβελέρ


«Το τέλος της κοινής του ζωής με τη Βαλερί Τριερβελέρ», δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Διευκρινίζοντας ότι μιλά επί
προσωπικού και όχι με την ιδιότητα του αρχηγού του γαλλικού κράτους, διότι το θέμα αφορά την «προσωπική (του) ζωή» και όχι το θεσμικό του ρόλο, ο Ολάντ είπε:
«Κάνω γνωστό ότι έθεσα τέλος στην κοινή ζωή που μοιραζόμουν με τη Βαλερί Τριερβελέρ».

Η δήλωση Ολάντ για το χωρισμό του με την Τριερβελέρ έρχεται να επιβεβαιώσει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Journal du Dimanche» που ανέφερε ότι η ανακοίνωση για τον τερματισμό της κοινής ζωής του ζευγαριού αναμενόταν να εκδοθεί από το Μέγαρο των Ηλυσίων «κάποια στιγμή εντός της ημέρας», σημειώνοντας ότι το ζευγάρι φέρεται να ρύθμισε τις λεπτομέρειες του χωρισμού κατά την διάρκεια γεύματος την Πέμπτη και ότι η πρωτοβουλία για τον χωρισμό ανήκει στον Ολάντ.

Ο πρόεδρος ήθελε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να διευθετήσει το ζήτημα πριν από την αυριανή αναχώρηση της 48χρονης Τριερβελέρ, για την Ινδία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Εξάλλου ο ίδιος ο πρόεδρος είχε υποσχεθεί ότι θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση πριν την 11η Φεβρουαρίου, ημερομηνία της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ.
H Βαλερί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το πρώτο διάστημα μετά τον επικείμενο χωρισμό, αναμένεται να μείνει σε οικία που διατηρούν από κοινού, στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού.
Πριν από δύο εβδομάδες, το περιοδικό Closer έγραψε ότι ο Ολάντ διατηρεί κρυφό ερωτικό δεσμό με τη Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ. Το δημοσίευμα συνοδευόταν από σχετικές φωτογραφίες έξω από διαμέρισμα- ερωτική «φωλιά» στο Παρίσι.

Ο 59χρονος Ολάντ έχει τέσσερα παιδιά με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την σοσιαλίστρια πρώην υποψήφιο για την προεδρία, η οποία είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της με τον Ολάντ, λίγο μετά την ήττα της στις εκλογές του 2007 από τον Νικολά Σαρκοζί.

Ο Ολάντ διατηρούσε ήδη σχέση με την Βαλερί Τριερβελέρ, δημοσιογράφο του περιοδικού Paris Match. Ο Γάλλος πρόεδρος δεν παντρεύτηκε ούτε με την Ρουγιάλ, ούτε με την Τριερβελέρ, η οποία ωστόσο ως επίσημη σύντροφός του, θεωρείται και πρώτη κυρία της Γαλλίας.

απο το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου