Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ποιου εκατομμύρια, “φιλοξενούσε” ο Κάντας στο λογαριασμό της Σιγκαπούρης;

Θα μιλήσει ο Κάντας για τη ροή του μαύρου χρήματος στους εξοπλισμούς; Ο Αντώνης Κάντας ,ο άνθρωπος που υπήρξε αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών επί εποχής Άκη και Γιάννου , θα πάει τη Τρίτη να απολογηθεί για τα 13,7 εκατομμύρια δολάρια που βρέθηκαν σε λογαριασμό του στη Σιγκαπούρη.

Όσοι ξέρουν το χώρο των
εξοπλισμών λένε με σιγουριά ότι “τόσα λεφτά να τα έχει πάρει κάποιος μόνος του αποκλείεται”. Και λένε ότι από το λογαριασμό της Σιγκαπούρης θα προκύψουν προφανώς κι άλλα…λαβράκια.

Από την ώρα της ανακοίνωσης του ενοπισμού του λογαριασμού Κάντα οι φήμες στη πιάτσα των εξοπλισμών ότι έρχεται και η σειρά δεύτερου μεγάλου πολιτικού ονόμαατος να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη δίνουν και παίρνουν.

Φωτογραφίζουν έτσι τον Γιάννο Παπαντωνίου ο οποίος πολλούς μήνες τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο δικαστικων αρχών αλλα και ΜΜΕ που θεωρούν δεδομένη την εμπλοκή του.
Μέχρι στιγμής έχει να αντιμετωπίσει μόνο την υπόθεση του Πόθεν Έσχες, αλλά μετά την ιστορία Κάντα πολλοί πιστεύουν ότι θα αρχίσει ένα παιχνίδι αποκαλύψεων που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος του.

www.armynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου