Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Με νόμο θέλουν να απαγορεύσουν το $ στη Ρωσία

Τέλος εποχής για το δολάριο στη Ρωσία, εάν εγκριθεί νομοσχέδιο το οποίο θα απαγορεύει την αποταμίευση του αμερικανικού νομίσματος από Ρώσους.

Στόχος ενός τέτοιου νομοσχεδίου όπως αναφέρουν μέλη της Δούμα είναι οι Ρώσοι να πάψουν να χρησιμοποιούν στις αποταμιεύσεις τους το δολάριο το οποίο δείχνουν να εμπιστεύονται παρά το γεγονός πως οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με
ένα τεράστιο χρέος ύψους 17 τρισ. $ κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευση του μέχρι το 2017.

Εάν εγκριθεί ο νόμος τότε όλοι στη Ρωσία που διαθέτουν δολάρια θα πρέπει εντός ενός έτους είτε να τα ξοδέψουν είτε να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο νόμισμα. .
 Όπως εξηγεί ο Michael Dyagterev μέλος της Δούμα:

«Ο κύριος στόχος της πρότασης νόμου είναι καταρχάς να έχουμε μια συζήτηση. Πρόκειται για ένα πολυνομοσχέδιο, ένα μέρος του οποίου έχει στόχο την απαγόρευση εισόδου του δολαρίου στη Ρωσία. Ο άλλος κύριος στόχος είναι να πείσουμε την ηγεσία της χώρας να σταματήσει να κάνει εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου σε δολάρια αλλά να τις μετατρέψει σε ρούβλια και ως κορωνίδα της στρατηγικής αυτής να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο νόμισμα το οποίο θα καλείται ruble.
Δεν υπάρχει κάτι για να φοβόμαστε από αυτό. Είναι οι Αμερικανοί που πρέπει να ανησυχούν.  

Το χρέος τους είναι 17 τρισ. Και μεγαλώνει μήνα με το μήνα. Η αύξηση του χρέους είναι μια πολιτική της αμερικανικής ελίτ. Από τη στιγμή η αύξηση τους  χρέους είναι μια διαδικασία η οποία έχει τέλος διαδρομής τότε αυτή θα τελειώσει είτε με μια πτώχευση είτε με ταραχές. Πρέπει να μετατρέψουμε όλα τα αποθέματα σε χαρτονομίσματα στη χώρα σε χρυσό. Κανένα άλλο νόμισμα δεν πρέπει να μείνει στη Ρωσία. Όλα τα χαρτονομίσματα είναι καταστροφή για τη Ρωσία. Αυτή είναι επίσης μια στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε», είπε ο Dyagterev.

απο το pravda.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου