Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Μπαρτσελόνα – Gatorade, μαζί για τρία χρόνια

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε χορηγική συμφωνία με την εταιρεία ενεργειακών ποτών Gatorade. Η διάρκεια της θα είναι τρία χρόνια.
Οι πρωταθλητές Ισπανίας ενισχύουν ακόμα περισσότερο τον αριθμό των χορηγών τους, προσθέτοντας την Gatorade για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Η αμερικάνικη εταιρεία, θυγατρική της
PepsiCo, κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην παραγωγή ισοτονικών, ενεργειακών και γενικότερα αθλητικών ποτών.

Ως μέρος της συμφωνίας, τα προϊόντα και ο εξοπλισμός της εταιρείας θα χρησιμοποιείται από τους «Μπλαουγκράνα» στο γήπεδο, στον πάγκο, στα αποδυτήρια και στις συνεντεύξεις τύπου.
 Από την άλλη πλευρά οι παίχτες της Μπαρτσελόνα θα έχουν πρόσβαση στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Αθλητικής Επιστήμης της Gatorade στο Ιλλινόι των Η.Π.Α.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή την συμφωνία,» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Καταλανών Χαβιέ Φάους. «Η Gatorade είναι ηγέτης στα αθλητικά ποτά και μια εταιρεία με δέσμευση στην επιστημονική έρευνα».
Η «Μπάρτσα» γίνεται η τρίτη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που μπαίνει στο χορηγικό πρόγραμμα της Gatorade, μετά τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές.

Η αντιπρόεδρος και υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρείας Άντρεα Φέρτσαιλντ πρόσθεσε: «Μέσω της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους, η Gatorade ελπίζει να ενισχύσει τις επιδόσεις των καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο».

απο το  sportandbusiness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου