Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μια κρίσιμη συνέντευξη η οποία θα μπορούσε να αποδειχθεί «όλα τα λεφτά» δίνει απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Εnikos,  το Star, τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Επιχειρηματίες όπως ο
Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Σωκράτης Κόκκαλης, η Γιάννα Αγγελοπούλου θα έχουν τα μάτια τους καρφωμένα στους Τσίπρα-Χατζηνικολάου.

Το λέμε αυτό γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για την σφοδρή σύγκρουση Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Καθοριστικός θα είναι και ο ρόλος του Χατζηνικολάου ο οποίος με τις κατάλληλες ερωτήσεις θα δώσει την ευκαιρία στους ολιγάρχες να εξάγουν τα συμπεράσματά τους.

Ο Βαρδινογιάννης εμφανίζεται να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπόμπολας τον Σαμαρά. 

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τις σχέσεις των δύο συνεταίρων στο Μega να μην έχουν υπάρξει ποτέ χειρότερες. Κάθε άλλο παρά τυχαία τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που φωτογράφιζαν τον έναν εκ των δύο ανδρών ότι βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς της Χρυσής Αυγής αλλά και στην εξαγορά του 902.

Ο Τσίπρας τώρα που κατήγγειλε ότι του παρακολουθούν το τηλέφωνο δεν αποκλείεται απόψε να παρουσιάσει κάποια παραπάνω στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Το θέμα είναι ότι παράλληλα με την πολιτική σύγκρουση Σαμαρά-Τσίπρα εξελίσσεται και μια σφοδρή επιχειρηματικομηντιακή σύγκρουση.

 Για την ώρα Μπόμπολας-Κοντομηνάς εμφανίζονται να συμμαχούν κατά του Βαρδινογιάννη.
Τις συνέπειες της σύγκρουσης των δύο ιδιοκτητών είναι πολύ πιθανό να πληρώσει πρώτο το Mega καθώς έχουν αρχίσει να εμφανίζονται δημοσιεύματα που πριονίζουν την ηθική υπεροχή των στελεχών του καναλιού.

 Αίφνης ανακαλύπτουμε ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι μεγαλοτσιφλικάς στην Ξάνθη σύμφωνα με την εφημερίδα  Νewsbomb ενώ διάφοροι παπαράτσι έχουν λάβει εντολές να φωτογραφίσουν βίλες και θαλαμηγούς γνωστών δημοσιογράφων και εκδοτών.

Στον απόηχο της σύγκρουσης και νέες δημοσκοπήσεις που θα βγουν στον αέρα μέσα στην εβδομάδα και εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται σε κρίσιμες εκλογικά περιοχές.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η σύγκρουση των Ελλήνων ολιγαρχών-όπως τους απεκάλεσε ο Σόιμπλε- βρίσκεται σε εξέλιξη με την Τρόικα παρούσα.

Απόψε λοιπόν γνωστά επιχειρηματικά τζάκια της χώρας θα διαπιστώσουν αν αξίζει τον κόπο να ποντάρουν τα λεφτά τους στον Τσίπρα με τον Χατζηνικολάου να έχει στο τσεπάκι την υψηλή τηλεθέαση....

απο το  http://kourdistoportocali.com