Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης κάνει “δώρο” στον Τσίπρα το Star, που θα διευθύνει ο Χατζηνικολάου…

Tέλος η «μαύρη» προπαγάνδα για το «κακό» MEGA

Σε προνομιακό τηλεοπτικό μετερίζι αναμένεται να εξελιχθεί το νέο STAR για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι με το MEGA υπάρχει αμοιβαία σχέση καχυποψίας, βεβαρυμμένο παρελθόν και
«εμπάργκο» στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.

Επιπλέον η βιασύνη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώσει ότι τα στελέχη και οι βουλευτές του, δεν θα συμμετέχουν στα πάνελ της «Δημόσιας Τηλεόρασης», μοιραία το μόνο κανάλι που μένει για να προπαγανδίζει τις θέσεις του και να επικοινωνεί με τους πολίτες, είναι το STAR…
Φυσικά και ο ΣΚΑΙ με τον οποίο η Κουμουνδούρου – από πέρυσι, διατηρεί άριστες σχέσεις!

Εξαιρείται ο ΑΝΤ1 (πλην της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη) και ο ALPHA που δεν έχουν «παράθυρα» και ενημερωτικές εκπομπές.

Με άλλα λόγια, ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός χάρτης, αλλά και οι ισορροπίες – στον ενημερωτικό τομέα, τη σεζόν που ξεκινάει, φαίνεται να ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ ή τουλάχιστον να τον βοηθάει να «παίξει» ισότιμα με την κυβέρνηση, σε επίπεδο τηλεοπτικής πρόσβασης και προπαγάνδας!

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα δικαιούται να ομιλεί πλέον για «φίμωση» ή να καταγγέλλει με τη γνωστή εμμονική της διάθεση το μεγάλο κανάλι και τους μετόχους του, αφού τα στελέχη της θα έχουν κι αυτά τις τηλεοπτικές τους «άκρες» όπως της κυβέρνησης!

Άλλωστε οι σχέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ – σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, χαρακτηρίζονται, κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Επιπλέον η  παρουσία στο STAR της ρεπόρτερ Αννέτας Καββαδία που θα καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, υποδηλώνει την… αντικειμενική διάθεση του καναλιού απέναντι στην Κουμουνδούρου!

www.enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου