Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ο Σαββίδης για Πούτιν


Όλοι οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα και στην Ρωσία έσπευσαν να τον ενημερώσουν για τις δηλώσεις του Πούτιν στο Ρωστόφ…
Τι προκύπτει από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ…
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πούτιν έκανε αυτές τις δηλώσεις στο Ρωστόφ (για τους επιχειρηματίες που δεν επενδύουν στην περιοχή και κάνουν δουλειές στην προβληματική Ελλάδα) με αφορμή την υπόθεση Σαββίδη. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Όπως όμως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος Σαββίδη, ο Πούτιν δεν
κατηγόρησε τον ομογενή επιχειρηματία για τις κινήσεις του, αλλά έριξε τα βέλη του κατά του περιφερειάρχη στο Ρωστόφ που δημιουργεί εμπόδια σε διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα επενδυτές όπως ο Σαββίδης να στρέφονται αλλού…

Αυτό εκτιμάει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που όλες τις τελευταίες ημέρες ασχολείται με θέματα των Ελληνικών δραστηριοτήτων του και φυσικά του Δικεφάλου.

Κάπως έτσι μάλλον εξηγείται και αυτή η ατάκα του Πούτιν: «Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας, αλλά γνωρίζουμε ποια οικονομικά και εν γένει χρηματιστικά προβλήματα υπάρχουν εκεί. Την ίδια στιγμή, εάν ένας επενδυτής επιλέγει μια τέτοια χώρα, προφανώς προβληματική, για τις επενδύσεις του και την προτιμά, ας πούμε, από την Περιφέρεια του Ροστόφ, γεννάται το ερώτημα: γιατί και τι δεν είναι εδώ αρκετό; Μπορεί η ρίζα του προβλήματος να είναι αυτό, που οι επιχειρηματίες ονομάζουν συχνή αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού;»

Είναι φανερό ότι εδώ ακριβώς ο Πούτιν δεν κατηγορεί τον Σαββίδη γιατί δεν επένδυσε εκεί, αλλά ψάχνει το γιατί ο Σαββίδης έκανε αυτό που έκανε στην Ελλάδα και όχι στο Ροστόφ.

* Στο μεταξύ στον τηλεοπτικό σταθμό mega, "εντυπωσίασαν" ιδιαίτερα με τις κρίσεις τους για την συγκεκριμένη υπόθεση, μια και πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο αναπτύχθηκε ολόκληρο θέμα για την… «επίθεση Πούτιν στον Σαββίδη» αλλά και για τις… «κάκιστες σχέσεις που έχουν οι δύο άνδρες».

απο το paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου