Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Αρχίζει να «βρωμάει» η υπόθεση με τον εφοπλιστή Ρέστη…

Σε υποψίες αρχίζει να μας βάζει αυτή η υπόθεση με τον εφοπλιστή και όχι μόνο, Βίκτωρα Ρέστη, του οποίου η δίωξη αρχίζει να λαμβάνει περίεργη τροπή, κάτι που δεν θα μπορούσαμε παρά να το επισημάνουμε…

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την
απολογία του στην αρμόδια για υποθέσεις διαφθοράς ανακρίτρια, Ρέα Κατσιβέλη, για την υπόθεση του επισφαλούς δανείου των 5,8 εκατ. ευρώ που χορήγησε πριν από ένα χρόνο η τράπεζα ιδιοκτησίας του First Business Bank (FBB).

Ο Ρέστης επέστρεψε εντόκως το ποσό για το οποίο κατηγορείται αν και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε το ιδιοποιήθηκε και παρόλα αυτά με το αιτιολογικό ότι… έβγαλε περισσότερα από αυτή τη δραστηριότητα, συν το ότι είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων και ύποπτος φυγής, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.


Με όλο τον σεβασμό στη Δικαιοσύνη, θα μεταφέρουμε τους ψιθύρους που ακούγονται και τη σχετική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει το θέμα να έχει περισσότερο… διπλωματικό και γεωπολιτικό, παρά ποινικό περιεχόμενο…
Δηλαδή, το πρόβλημα δεν είναι το δάνειο των 5,8 εκατ. ευρώ, αλλά η στοχοποίησή του έχει «υποδειχθεί ευγενικά» άνωθεν, λόγω της εμπλοκής του ονόματός του σε επιχειρηματικές δραστηριότητες με το Ιράν, κατά παράβαση του εμπάργκο της Δύσης…

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας ανήκει στην εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδας που υποτίθεται ότι θεωρεί το Ιράν ως μεγάλη απειλεί για την επιβίωση του εβραϊκού κράτους. Πολύ παρασκήνιο μυρίζει στη συγκεκριμένη υπόθεση και καλό θα ήτα να μη μας το αρνηθούν.

Πέραν του σεβασμού για τον περσικό πολιτισμό και τον ιρανικό λαό, δεν έχουμε καμία ιδιαίτερη «αγάπη» για τους μουλάδες της Ισλαμικής Δημοκρατίας ούτε και αισθανόμαστε πιο ασφαλείς από τις πυρηνικές τους δραστηριότητες, κάτι που είναι φανερό σε όσους διαβάζουν τον συγκεκριμένο ιστοχώρο και τις αναλύσεις του.

Επειδή όμως μιλάμε για Έλληνες πολίτες, μας ενοχλεί λιγάκι, αν δεν μας εκνευρίζει πολύ, το να ψάχνουμε να βρούμε… οτιδήποτε για να ικανοποιήσουμε τον οποιονδήποτε και να πίπτει… ράβδος προτού δοκιμαστεί ο λόγος και η συνεννόηση.

απο το defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου