Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ»


Την πρόταση του Αλ. Τσίπρα για συμπόρευση απορρίπτει κατηγορηματικά ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, καθώς, όπως δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, «ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε νέο ΠΑΣΟΚ, κληρονομεί τα κουσούρια του και αποκτά δικά του».

Όπως αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας «ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ, κληρονομεί τα κουσούρια του, αλλά αποκτά και νέα δικά του. Απόδειξη, η πολιτική του που οδηγεί στο να δίνει συνεχώς ανάσες στο σύστημα».

Και συνεχίζει λέγοντας «με συνεχείς κωλοτούμπες
από αρχικές θέσεις, κάλπικη –φωνακλάδικη- αντιπαράθεση με τη ΝΔ, δράση ουσιαστικά για διάλυση, αποσύνθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος, λόγω της γνωστής λογικής της προσαρμογής- ενσωμάτωσης που οδηγεί σε άμαζες συγκεντρώσεις και σε εκτεταμένη απεργοσπασία ακόμα και μελών και στελεχών του.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά «τι θα κάνει με όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που έχουν ψηφιστεί εκτός Μνημονίων, πριν και μετά» και ποια είναι η θέση του για τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε..

Ο κ. Κουτσούμπας εκφράζει τέλος την πεποίθηση του ότι «ο κατήφορος της χώρας δε θα σταματήσει με εκλογικές συμπράξεις κομμάτων, αλλά με συνεργασίες που θα προέρχονται από τους εργαζόμενους και θα αλλάξουν τη ζωή των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου