Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Άλλαξε χέρια το 25,73% της Forthnet - Δεν εμπλέκεται ο Π. Γερμανός


 Η Cyrte Inv., εκ μέρους της Delta Lloyd, μεταβίβασε σήμερα το 25,73% της Forthnet, παίρνοντας έτσι "διαζύγιο" με τους Άραβες της EIT, που κατέχουν το 40% της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας. Διαψεύδονται οι φήμες περί εμπλοκής του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού.

Το πακέτο μετοχών μεταβιβάστηκε σήμερα, μέσω χρηματιστηρίου, με
premium της τάξης του 75%, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του αγοραστή, εταιρείας ή προσώπου, που βρίσκεται πίσω από τον όποιο αποδέκτη του πακέτου 25,73% της Forthnet.

Αρχικά, μόλις έγινε γνωστή η μεταβίβαση του πακέτου, πολλά ΜΜΕ - κυρίως ηλεκτρονικά - έσπευσαν να συνδέσουν την εξέλιξη αυτή με το όνομα του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, θεωρώντας σχεδόν βέβαιη την εμπλοκή του.

Κύκλοι, όμως, που πρόσκεινται στο άμεσο περιβάλλον του Έλληνα επιχειρηματία διέψευσαν στο "S&B" οποιαδήποτε ανάμειξη στο εν λόγω deal και μάλιστα κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι, προσφάτως η Forthnet, η οποία  ελέγχει και την συνδρομητική πλατφόρμα της Νova, ανανέωσε τη συμφωνία της με τη Super League για το ελληνικό πρωτάθλημα.

απο το  sportandbusiness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου