Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στην V+O και ο ΟΠΑΠ και το ΤΑΙΠΕΔ! Τεράστια «ταλέντα» οι Βαρβιτσιώτης και Ολύμπιος…-Πως με τα λεφτά του ΟΠΑΠ, ο Κόκκαλης... αρπάζει τον ΟΠΑΠ!


Εξαιρετικά… ταλαντούχος, αποδεικνύεται  ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης της V+O Communication

O οποίος μαζί με τον συνεταίρο του Γιάννη Ολύμπιο, επιφανή στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης, κατά την δεκαετία του 1990, «σαρώνουν» ότι δουλειά
υπάρχει στο Δημόσιο! 

Με το αζημίωτο βεβαίως, αφού οι καλές υπηρεσίες πληρώνονται και καλά…

Όπως αποκάλυψε μάλιστα χθες το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» το δίδυμο της V+O , Βαρβιτσιώτης – Ολύμπιος, επικοινωνούσαν μανιωδώς  με τα «μπουκωμένα» από κρατική διαφήμιση Μέσα  Ενημέρωσης ((και δη του ΟΠΑΠ) απαιτώντας να παίξουν «χαμηλά» το θέμα της σκανδαλώδους μεθόδευσης για την σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ.

Σήμερα εμείς θα προσθέσουμε ακόμη ένα στοιχείο σε αυτό το παζλ της άθλιας διαπλοκής επιχειρηματικών συμφερόντων, πολιτικών κομμάτων, μέσων ενημέρωσης και διαφημιστικών εταιρειών.

Αφού η V+O των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου, εκτός από το κομμάτι της επικοινωνίας του ΟΠΑΠ, τον οποία εδώ και χρόνια «τρέχει» και αμοίβεται πλουσιοπάροχα, έχει και την επικοινωνιακή διαχείριση του ΤΑΙΠΕΔ, του Ταμείου του γίγαντα Σταυρίδη!

Τεράστια «ταλέντα» τελικά οι Βαρβιτσιώτης-Ολύμπιος! Τεράστια…              

Πως με τα λεφτά του ΟΠΑΠ, ο Κόκκαλης... αρπάζει τον ΟΠΑΠ!

Το κόλπο γκρόσο του Σωκράτη Κόκκαλη να αγοράσει τον ΟΠΑΠ, με τα λεφτά του ΟΠΑΠ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Και μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να το σταματήσει. 

Γιατί τόσο η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, με τον κατασκευαστή πισινών κύριο Σταυρίδη, όσο και το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ, ταυτίζονται απόλυτα με τα συμφέροντα της Intralot, αδιαφορώντας ακόμα και για τις βαρύτατες ποινικές συνέπειες που συνεπάγεται η συμμετοχή τους στο γιγαντιαίο αυτό πολιτικό-οικονομικό σκάνδαλο,.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης με τη χαριστική σύμβαση που εξασφάλισε, δεν χρειάζεται να ψάχνει κεφάλαια για να εξαγοράσει τον ΟΠΑΠ.

Μπορεί να βάλει υποθήκη τη σύμβαση σε μια τράπεζα και να πάρει διπλάσιο έως και τριπλάσιο δάνειο.

Ο πρόεδρος Σωκράτης κατάφερε το ακατόρθωτο, να εξαγοράσει τον ΟΠΑΠ με λεφτά του ΟΠΑΠ, του οργανισμού που λεηλατεί εδώ και δεκαετίες.

απο το Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου