Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Το "έλα να δεις" στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- Έπεσε μέχρι και ξύλο!



Άγριος καβγάς μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους...
 
Το έλα να δεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- Έπεσε μέχρι και ξύλο!
«Απείρου κάλλους» επεισόδια εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ μελών στον 4ο όροφο, ύστερα από κατηγορίες που απηύθηναν επικεφαλής νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης, Γιάννη Σουλαδάκη, καθώς και προς το μέλος Πάρι Κουκουλόπουλο.


Σύμφωνα με Τα Νέα, ο γραμματέας Νομαρχιακής Α' Πειραιά Γιάννης Αξαρλής και ο Γραμματέας Β1 Αθήνας, Χρήστος Σωτηρόπουλος πήγαν στο γραφείο της ΕΚΑΠ στον 4ο όροφο της Ιπποκράτους. 


Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ Γιάννης Σουλαδάκης και το μέλος Γρηγόρης Φελώνης. Οι δύο γραμματείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί αύριο, Πέμπτη, λήγουν οι προθεσμίες για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των συνέδρων, όμως η ΕΚΑΠ - όπως κατήγγειλαν - ακόμη δεν έχει βγάλει το «μέτρο» για την εκλογή τους.


Εκείνη την ώρα ο Φελώνης τούς πέταξε τα δύο κείμενα που εξέδωσαν προχθές η Αριστερή Πρωτοβουλία - που πρόσκειται στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο - και η Ομάδα των 10 (που πρόσκειται στον Μιχάλη Καρχιμάκη) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτά είναι πολιτικές αλητείες». 


Τότε η ατμόσφαιρα έγινε εκρηκτική: Ο Αξαρλής μάλιστα φέρεται να έριξε μία γροθιά στον Φελώνη και ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έπεσαν και καρεκλιές!


Το επεισόδιο έληξε τελικά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, αποτυπώνει ωστόσο με τον πλέον δραματικό τρόπο την ένταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ εν όψει του κρίσιμου συνεδρίου του κόμματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου