Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΔΟΕ: Δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα για τη λίστα Λαγκάρντ


Χθές η προανακριτική επιτροπή της Βουλής εξέτασε το στέλεχος του ΣΔΟΕ κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη- Μουζακίτη είχε αναλάβει την έρευνα για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατέθεσε στην Προανακριτική ότι λίγα πράγματα έχει κάνει γιατί δεν υπάρχει προσωπικό και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν τους δίνουν στοιχεία. Οι βουλευτές άρχισαν να κάνουν απανωτές ερωτήσεις και ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωνε
άγνοια ή δεν θυμόταν...

Ρωτήθηκε για την κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου και τον εκδότη κ. Φώτη Μπόμπολα. Απάντησε ότι δεν θυμάται δεν γνωρίζει...

Κατόπιν αυτού, η επιτροπή αποφάσισε να συνεχίσει αύριο Πέμπτη, την κατάθεσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος και να έχει μαζί του και τον αναπληρωτή του, κ. Μαντούβαλο.
Βουλευτές έλεγαν στο spirospero.gr ότι εν ανάγκη θα εξετάσουν κατά την παράσταση στελέχη του ΣΔΟΕ.
Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του ΣΔΟΕ, κ. Στασινόπουλος έχει καταθέσει και στους εισαγγελείς και στην προανακριτική επιτροπή ότι στελέχη της υπηρεσίας τον ενημέρωσαν ότι πίσω από το λογαριασμό μαμούθ των 550 εκ. δολαρίων κρύβεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Το στέλεχος του ΣΔΟΕ, ο κ. Καραμάνος με καταθέσεις του έχει επιβεβαιώσει την κατάθεση του κ. Στασινόπουλου.
Κατόπιν όλων αυτών, η προανακριτική επιτροπή έδωσε εντολή να εξεταστούν κατά προτεραιότητα οι λογαριασμοί των εξαδέλφων του Παπακωνσταντίνου και ο λογαριασμός των 550 εκ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου