Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» - Πώς και ποιοι μας έφαγαν τα λεφτά μας


Το νέο ebook του Δημήτρη Στεργίου με αποκαλυπτικά ντοκουμέντα για το πώς «φαγώθηκαν» 1,3 τρισ. ευρώ από το 1981 έως σήμερα.
Ο Δημήτρης Στεργίου παρουσιάζει στο βιβλίο (ebook) «Στη Φυλακή» ανατριχιαστικά ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο για το πώς οι κυβερνήσεις της τελευταίας τριακονταετίας οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τη λεηλασία των ελληνικών
νοικοκυριών. Πρόκειται για ένα τεκμηριωμένο κατηγορητήριο στη συζήτηση για τις ευθύνες των πολιτικών της σημερινής κατάστασης και για το αν τελικά τα «φάγαμε μαζί» ή όχι.
To ebook περιλαμβάνει ειδικό παράρτημα και πίνακες με την εξέλιξη των βασικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας από το 1961 μέχρι σήμερα και με το πώς διαμορφώθηκαν αυτά από την κάθε κυβέρνηση. Τα συμπεράσματα προκύπτουν εύκολα για τον αναγνώστη.
Πρόκειται για ένα βιβλίο 450 σελίδων (1.986 σελίδες σε iphone) και διατίθεται σε όλα τα συμβατά αρχεία για κινητά τηλέφωνα, ipad και για υπολογιστή, αφού μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή pdf, epub και mobi για Kindle.
H τιμή του είναι £6 (περίπου 7,44 ευρώ) μέχρι 30 Νοεμβρίου (μετά £12) και περιλαμβάνει ΦΠΑ και άλλες επιβαρύνσεις.

Download

  • προμηθευτείτε το μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα stergioushop.com.
Δείγμα και περιεχόμενα του βιβλίου μπορείτε να δείτε σε αυτή τη διεύθυνση http://goo.gl/ONBxH
H έκδοση είναι του ιδίου. Επικοινωνείστε με τον ίδιο τον συγγραφέα στην προσωπική του ιστοσελίδα, στη διεύθυνση http://dimitris-stergiou.eu
cover


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου