Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κρυμμένα μυστικά για την πώληση της ΔΕΗ


Picture 0 for Κρυμμένα μυστικά για την πώληση της ΔΕΗ
Στην τελική της ευθεία εισέρχεται αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ !!!


 Επισήμως, αυτό το οποίο λέγεται δημοσίως, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι ότι εξετάζονται όλες οι εναλλακτικές λύσεις.

Πρόσωπα, όμως, τα οποία βρίσκονται κοντά στο γραφείο του πρωθυπουργού,
υποστηρίζουν ότι είναι ευτυχής συγκυρία το ότι επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Ιδιωτικής Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ), είναι ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο οποίος διετέλεσε πρόσφατα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης.

Αυτό του διασφαλίζει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς γνωρίζει το θέμα σε βάθος οπότε μπορεί να κινηθεί ταχύτερα έναντι οποιουδήποτε άλλου, ως προς την συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση.

«Και εννοείται, περισσότερο στοχευμένα», υποστηρίζεται με νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή τη φορά δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος αναφορικά με το αν και ποια είναι η προσφορότερη λύση για να πωληθεί η επιχείρηση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Αθανασόπουλος βρίσκεται εδώ και μέρες σε ανοικτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο θέλει να τελειώνει το συγκεκριμένο project τώρα, που θεωρεί ότι είναι ευκαιρία. Το αν και κατά πόσο θα τα καταφέρει, θα αποδειχθεί στην πράξη.

απο το  voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου