Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ"- Διαψεύδει ο Φ.Φράγκος τα σενάρια εμπλοκής του με την πολιτική "επί του παρόντος"...


Διαψεύδει ο πρώην υπουργός και πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος το ενδεχόμενο να
ηγηθεί νέου κόμματος που θα κινείται "δεξιότερα" από τη ΝΔ σε μία προσπάθεια να αναχαιτιστεί η προέλαση της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια κρατάει και μία "πισινή" με την φράση "Επί του παρόντος", αλλά το γενικό ύφος της απάντησής του σε σχετικό ερώτημα που του απηύθυνε το defencenet.gr ήταν απορριπτικό.

"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπλακώ στην πολιτική, επί του παρόντος, τουλάχιστον. Ούτε μου έχει γίνει κρούση, ούτε θα συμφωνούσα σε μία τέτοια κίνηση αν μου γινόταν. 
Τόσο τον Π.Ψωμιάδη, όσο και τον Κ.Μαρκόπουλο, δεν τους γνωρίζω καν προσωπικά. Ίσως να τους έχω χαιρετήσει κάπου, κάποτε, αλλά μέχρι εκεί. Απορώ γιατί διακινούνται τέτοια σενάρια τώρα. Νιώθω στρατιώτης και θέλω να μείνω στρατιώτης" ήταν η απάντηση του Φ.Φράγκου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καλή εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι επαφές για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού υπό την ηγεσία του Φ.Φράγκου, έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 Πρωταγωνιστές στο εγχείρημα οι Κ.Μαρκόπουλος και Π.Ψωμιάδης

Σύμφωνα με μία μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό, οι πολίτες εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί με τα ποσοστά να ξεπερνούν το 35%, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.
Μάλλον κάποιοι βιάζονται να "κάψουν" τον στρατηγό με κομματικές εμπλοκές. Ο Φ.Φράγκος θεωρούμε ότι είναι πολυτιμότερος ως "εθνική εφεδρεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου