Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πώς θα είναι το 2013 σύμφωνα με τους αστρολόγους, Έλληνες, Κινέζους και Ινδούς


undefined
Κάτι οι προφητείες των Μάγια για το τέλος του κόσμου, κάτι όσα συμβαίνουν γύρω μας, λίγο πολύ ένα φόβο για την καινούργια χρονιά τον έχουμε. Αλλά δεν χρειάζεται.
 Δες τι προβλέπουν οι Αστρολόγοι για το 2013, για να έχεις το κεφάλι σου
ήσυχο(;).

Όσο κι αν βρίζεις την Αστρολογία, αποκλείεται να μην ρίχνεις έστω μια κλεφτή ματιά κάθε χρόνο τέτοια εποχή για να δεις τι θα σου φέρει ο χρόνος.
 Για δες λοιπόν...



"Kλασική" Aστρολογία: Τέλος εποχής
Η ασφάλεια αλλά και ό,τι έχουμε σταθερό θα τεθεί επί τάπητος τη νέα χρονιά. Φέτος θα κληθείς να αναθεωρήσεις τα πάντα και να βρεις καινούργια αποθέματα εσωτερικής δύναμης για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές (μην πάει ο νους σου μόνο στο κακό, οι αλλαγές μπορεί να είναι και καλό πράγμα). Αν και οι αλλαγές αυτές αφορούν όλους, θα είναι πιο έντονες στους Κριούς και τους Ζυγούς και όσους έχουν ωροσκόπο στα συγκεκριμένα ζώδια.
Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο θα είναι στους Διδύμους και, αν και αδύναμος, θα προσφέρει ανάσα αισιοδοξίας, κυρίως σε Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους. Πιο δυνατός επιστρέφει από το τέλος του Ιουνίου που θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα φέρει χαρούμενες αλλαγές, κυρίως σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.
Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός από την άλλη, συνεχίζουν το παιχνίδι της μεταμόρφωσης και της αναμόρφωσης εκ των βάθρων και υπόσχονται να σε αλλάξουν μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Δομές εξουσίας κλονίζονται και το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό κατεστημένο γκρεμίζεται. Με τόσες αλλαγές γύρω σου, μην περιμένεις η ζωή σου να μείνει αμετάβλητη. Ήρθε η ώρα, θες δεν θες, να αλλάξεις το μοτίβο της ζωής σου.
Από τους κερδισμένους της χρονιάς θα είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι (yeah), οι οποίοι βρίσκουν νέες σταθερές και ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και προωθούν τη συνολική αλλαγή του τοπίου της ζωής τους κατά το δεύτερο εξάμηνο με την παρουσία του Δία στον Καρκίνο.



Κινέζικη Αστρολογία: Το έτος του Φιδιού
Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν 5 στοιχεία της φύσης για να ερμηνεύσουν την τύχη και να κάνουν τις προβλέψεις τους για το μέλλον: το μέταλλο, το νερό, το ξύλο, τη φωτιά και τη Γη. Σύμφωνα με το Κινέζικο Αστρολογικό Ημερολόγιο, το 2013 είναι το έτος του Φιδιού, για την ακρίβεια του Μαύρου Νερόφιδου. Αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου 2013 και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2014.
Μη σκιάζεσαι! Το φίδι περιέχει εσωτερικά, τα στοιχεία της Φωτιάς, του Μετάλλου και της Γης. Το Νερό και η Φωτιά είναι δυο αντίθετα στοιχεία που περιέχονται στο Φίδι. Άρα, το 2013 οι περισσότεροι άνθρωποι θα ζήσουν εμπειρίες ανάμικτες καλής και κακής τύχης.
Για το νερόφιδο, το στοιχείο της Φωτιάς είναι κάτω από το Νερό. Κατά το Κινέζικο Ωροσκόπιο, το Φίδι είναι ένα ήρεμο, ντροπαλό, προσεχτικό ζώο. Δεν επιτίθεται στους εχθρούς του, εκτός και αν απειληθεί ή αισθανθεί πείνα.
Το στοιχείο του Νερού χαρακτηρίζεται από κινητικότητα, δυναμισμό και αλλαγές. Το μαύρο, είναι το χρώμα του διαστήματος, της Αρκτικής Νύχτας, του σκοταδιού της Αβύσσου και το χρώμα των βαθιών νερών του ωκεανού. Το Μαύρο Φίδι θα φέρει στους ανθρώπους αναπάντεχες αλλαγές, αστάθεια και ευ-μεταβλητότητα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις το νέο έτος είναι να έχεις τα πάντα προσχεδιασμένα και να εξετάζεις πολύ τα δεδομένα πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, με προσοχή και επιφύλαξη. Τ΄ακούς;

undefined


Ινδική Αστρολογία: Ώρα αλλαγών
Από την αρχή, το 2013 φαίνεται πολλά υποσχόμενο και θα επιφέρει πολλές αλλαγές. Φέτος θα δεις πιο έντονα από ποτέ την ισχυρή επιρροή του Κρόνου στον Λέοντα. Η επίδραση του Δία θα είναι καθοριστική όλο το χρόνο και θα σε εξοπλίσει με τον απαραίτητη αισιοδοξία ότι οι οικονομίες του κόσμου είναι πιο κοντά στην βελτίωση, κυρίως το δεύτερο εξάμηνο του 2013.
Ο συνδυασμός του Κρόνου και του Rahu οδηγεί συνήθως σε έναν πόλεμο σε κάποιο σημείο του κόσμου. 
Επομένως, μην ξαφνιαστείς αν ξεσπάσουν συγκρούσεις κάπου κοντά στην Κίνα ή στην Ευρώπη. Τώρα ησυχάσαμε!
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου