Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

MATCH REPORTS-H νέα εφημερίδα που παίζει μπάλα σε όλα τα γήπεδα!



Από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, η εφημερίδα Match Reports μπαίνει στο… γήπεδο, για να καλύψει όλη την ποδοσφαιρική δράση του Σαββατοκύριακου, από τη Super League μέχρι και τα τοπικά της Κρήτης και του Εβρου




Ενα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα, εγχείρημα, με 80 σελίδες, μόνο ποδόσφαιρο, με αναλυτική παρουσίαση των αγώνων, όλων των κατηγοριών, τις δηλώσεις, τα
παραλειπόμενα και τα στατιστικά τους. Το Match Reports θα καλύπτει με 20 σελίδες τη Super League, με 10 σελίδες τη B’ Εθνική και 7 τους Ομίλους Βορρά και Νότου της Γ’ Εθνικής, με 11 σελίδες στη Δ’ Εθνική, 5 σελίδες στα πρωταθλήματα Νέων και 20 σελίδες για τα τοπικά, με πλήρη κάλυψη σε αυτά της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης!

Εκδότες του Match Reports είναι ο Λεωνίδας Μποσινάκης και ο Βαγγέλης Μπαλίκος, που πριν δέκα χρόνια έφεραν την επανάσταση στον στοιχηματικό Τύπο, με το Match Money.
Την ευθύνη της έκδοσης θα έχουν οι Βαγγέλης Μελέκογλου, Κώστας Πάλλης, Φίλιππος Κοτσαύτης, Νίκος Αγγελής, Αργύρης Παγαρτάνης και Νίκος Ρεσπέρης.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα υπογράφεται από τον Αλέξη Σπυρόπουλο, με το ρόστερ της εφημερίδας να απαρτίζεται από δημοσιογράφους που ο καθένας είναι ειδικός και καταξιωμένος στον τομέα του.

Ενα εγχείρημα που δεν έχει σχέση με τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα, μία εφημερίδα… γεμάτη ποδόσφαιρο, που θα γίνει απαραίτητη σε κάθε φίλαθλο, κάθε Δευτέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου