Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Εισαγγελία η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 32 πολιτικούς


Σήμανε συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου – Σύσκεψη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

                       
 Στην Εισαγγελία η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 32 πολιτικούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, μετά την παραδοχή του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα ότι το ΣΔΟΕ ελέγχει 32 πολιτικά πρόσωπα για παράνομο και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Ήδη, σήμανε συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου, που έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας για εκκαθάριση όλων των υποθέσεων. Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, από το μεσημέρι του Σαββάτου οπότε και επέστρεψε από τη Ρώμη, ζήτησε να
γίνει άμεση διαβίβαση των υποθέσεων του ΣΔΟΕ στους οικονομικούς εισαγγελείς κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.
Αμέσως μετά τη διαβίβαση της λίστας, οι δύο εισαγγελείς επικοινώνησαν με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νίκο Παντελή, που συγκάλεσε σύσκεψη στο Ανώτατο Δικαστήριο για σήμερα, Δευτέρα.
Κατά τη σύσκεψη αναμένεται να συζητηθούν μία προς μία οι υποθέσεις εις βάρος των 32 πολιτικών και να γίνει προγραμματισμός των επόμενων κινήσεων.
Στον Άρειο Πάγο και ο Ευ. Μεϊμαράκης
Όμως, το κατώφλι του κτιρίου του Αρείου Πάγου αναμένεται ότι θα περάσει και ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Μεϊμαράκης, που θα ζητήσει να διαλευκανθούν άμεσα οι καταγγελίες ότι ο ίδιος αλλά και οι πρώην υπουργοί κ.κ. Μιχάλης Λιάπης και Γιώργος Βουλγαράκης εμπλέκονται σε ξέπλυμα μέσω ενός συστήματος αγοραπωλησιών ακινήτων.
Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών (Real News), ο κ. Μεϊμαράκης, πέραν του ότι επιφυλάχθηκε παντός νομίμου δικαιώματός του, επικοινώνησε με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση και δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει σε κάθε κίνηση για να μην επιβαρύνει η δική του υπόθεση το έργο της δικαιοσύνης.
Στενοί του συνεργάτες δεν απέκλεισαν ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησής του από τη θέση του Προέδρου της Βουλής, εφόσον δεν υπάρξει άμεσο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης.

απο το newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου