Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο Λόρδος Rothschild έπαιξε ένα μικροποσό (165 εκ.) στη διάλυση του ευρώ

Ο 76χρονος Λόρδος Rothschild, της γνωστής οικογένειας, στην οποία ο Θεός ανέθεσε την ιδιοκτησία του παγκόσμιου πλούτου, στοιχημάτισε, μέσω μιας εταιρείας του, της RIT Capital Partners, το αστείο ποσό των 130 εκατομμυρίων Βρετανικών λιρών (165
εκ.ευρώ), στη διάλυση της ευρωζώνης, γράφει η .. σοβαρή telegraph.(http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/9484435/Lord-Rothschild-takes-130m-bet-against-the-euro.html)

 Eυτυχώς, το ποσό είναι πολύ μικρό, για τα δεδομένα των Ροθτσάιλντς, γιατί αν ήταν μεγάλο, θα έπρεπε να τρέχουμε για κονσέρβες.
 Άλλωστε οι Rothscilds έχουν την τεχνογνωσία, να προκαλούν τα γεγονότα κι όχι να τα μαντεύουν, όπως έκανε ο δαιμόνιος πρόγονός τους Nathan Mayer Rothschild, με τον Wellington στη μάχη του Βατερλό.... 

 Ο Λόρδος Rothschild δεν είναι ο μόνος που βλέπει με καλό μάτι το «σορτάρισμα» του Ευρώ.
 Σε ένα συνέδριο που διοργανώθηκε από το επιχειρησιακό ειδησεογραφικό κανάλι CNBC τον Ιούλιο, η Mary Callahan Erdoes, επικεφαλής της JPMorgan Asset Management, όταν ρωτήθηκε για το ποια θεωρεί τη μία καλύτερη ιδέα για επενδύσεις σήμερα, απάντησε λιτά: «το σορτάρισμα του Ευρώ».

 Τον Ιούνιο, ο George Soros, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής που έγινε γνωστός για την αποπομπή της Βρετανικής λίρας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών το 1992, εξαιτίας της τοποθέτησής του ενάντια στο νόμισμα, δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είχανε, εκείνη τη δεδομένη στιγμή, «παράθυρο τριών μηνών» για να σώσουν το ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου