Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι νέοι "ένοικοι" του Μαξίμου μαζί με τον Α.Σαμαρά

Στο Μέγαρο Μαξίμου εγκαταστάθηκε χτες ο βασικός πυρήνας της νέας πρωθυπουργικής ομάδας του Αντώνη Σαμαρά.

 Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου ορίστηκε ο νομικός σύμβουλός του κ. Σαμαρά και διαχρονικός συνεργάτης του, Τάκης Μπαλτάκος. Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου αναλαμβάνει ο μέχρι
χθες διευθυντής του γραφείου προέδρου στη Λεωφόρο Συγγρού, Κώστας Μπούρας, ενώ διευθυντής του γραφείου Τύπου ορίζεται ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης, επίσης εξ απορρήτων συνεργάτης του κ. Σαμαρά.

 Στο Μέγαρο Μαξίμου θα εδρεύει και ο πολιτικός σύμβουλος του κ. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ευρύτερους ρόλους στο κυβερνητικό σχήμα ως υπουργός Επικρατείας, ενώ στην ομάδα του Μαξίμου θα προστεθούν και οι νέοι βουλευτές Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης, διατηρώντας ουσιαστικά τον ρόλο βασικών συμβούλων του κ. Σαμαρά.

 Στο νέο πρωθυπουργικό επιτελείο προστίθεται ως οικονομικός σύμβουλος ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας, ο διαχρονικός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, δικηγόρος Διονύσης Καραχάλιος, γραμματέας στη Συγγρού για τις σχέσεις κόμματος - κοινωνίας, καθώς και ο υπεύθυνος για την ηλεκτρονική δικτύωση του κόμματος, Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος θα διαχειριστεί τη μηχανοργάνωση και τη διαδικτυακή εικόνα του Μαξίμου. 


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου