Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο οδοντίατρος "ξεδόντιασε" τον Άκη

Ο άνθρωπος που από τους κατηγορούμενους για τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου στοχοποιήθηκε ως ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της offshore εταιρείας Nobilis-μέσω της οποίας έγινε και η αγοραπωλησία του ανακτόρου της Δ.Αρεοπαγίτου- είναι οδοντίατρος και ζει στην Αμερική.

 Ήρθε όμως στην Αθήνα μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, στις 11 Ιουνιου και κατέθεσε για
την υπόθεση.
 Ο οδοντίατρος ονομάζεται Γεωργουλάκης. 
Την περασμένη εβδομάδα απολογήθηκε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr ο κ.Γεωργουλάκης κατέθεσε, όχι μόνο πως δεν είναι ο ιδιοκτήτης και δεν έχει ιδέα για το όσα του καταλογίζουν, αλλά περιέγραψε και την εμπλοκή του με τις υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου: 
"Μου τηλεφώνησε η κ. Φρόσω Λαμπροπούλου-η λογίστρια του πρώην υπουργού που είναι προφυλακισμένη για την υπόθεση-και μου ζήτησε να γίνω αντίκλητος για να εξυπηρετώ την αλληλογραφία του κ. Τσοχατζόπουλου στην Αμερική". 

 Όμως ο οδοντιάτρος ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτικός: 
 "Η πραγματική διαχειρίστρια και εκπρόσωπος της Nobilis είναι η δικηγόρος κα Τσεκούρα" -έχει ήδη καταθέσει και αφέθηκε ελεύθερη.
 Ο κ. Γεωργουλακης είπε επίσης πως δεν γνωρίζει τίποτα για την αγοραπωλησία του ανακτόρου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου: 
"Μια μέρα μου τηλεφώνησε η κυρία Τσεκούρα και μου είπε ότι το ακίνητο θα μεταβιβαστεί".
 Η κατάθεση αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση Άκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr η κ. Τσεκούρα θα κληθεί εκ νέου να δώσει κατάθεση.

 Οι γνωρίζοντες τα δικαστικά επιμένουν πως αυτή η κατάθεση επισφράγησε την...προφυλάκισή της. Αντιθέτως ο κ. Γεωργουλάκης αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους και επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου