Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

«Έρχεται ένα καλύτερο αύριο - είμαι σίγουρος!»

Ποδοσφαιρικά είναι παίκτες μέσης κλάσης.

Από εμπειρία οι περισσότεροι είναι νεαροί με την προσθήκη μόνο την μαγιά της εμπειρίας των Καραγκούνη - Κατσουράνη που βίωσαν το μεγαλύτερο θαύμα όλων των εποχών σε επίπεδο ομάδων στην Πορτογαλία πριν 8 χρόνια.

 Δεν είναι "μεγάλα" ονόματα.

 Τα ονόματά τους θυμίζουν οπλαρχηγούς του '21...

 Κι όμως απέδειξαν ξανά πως οι Έλληνες όταν έχουμε σχέδιο,
πειθαρχία, ομόνοια όραμα και πάνω από όλα πίστη τότε καταφέρνουμε το ακατόρθωτο! 

Είναι μεγάλο το μήνυμα που δίνει αυτή η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου όσο κι αν κάποιοι υποτιμούν την δύναμή του... 

 Φαινόμενα αχαριστίας όταν χάσανε τα παιδιά από την Τσεχία δεν έλλειψαν αλλά αυτή η μερίδα των συμπατριωτών μας πάντα υπήρχε - εδώ την "πέσανε" στον Ρεχάγκελ μετά από ότι έκανε στην Πορτογαλία... Θα προσπαθήσουμε να την μειώσουμε σε ποσοστό. 

Αυτοί οι τύποι είναι οι άνθρωποι που ποτέ δεν σχεδιάζουν, ποτέ δεν αναλύουν να βγάλουν συμπεράσματα στις ήττες αλλά και στις νίκες και επειδή κάνουν όλα τα παραπάνω, είναι ευμετάβλητοι και τρεπτοί προς τον ενθουσιασμό και την απογοήτευση, με τόσο μεγαλύτερη ένταση όσο μεγαλύτερη είναι και η ψυχονοητική τους τεμπελιά... 

«Έρχεται ένα καλύτερο αύριο - είμαι σίγουρος!» είπε ο αρχηγός Καραγκούνης και ασθάνθηκε ο καθένας πως το τελευταίο στο οποίο αναφερόταν ήταν η Εθνική Ομάδα και τo Εuro... 

Στο πρόσωπό του και στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα νομίζω προβλήθηκε και η βεβαιότητα όλων εκείνων που πιστεύουν σε αυτό το Έθνος και είναι πολλοί, κόντρα σε όλους όσους θέλουν να το εξαφανίσουν.

 Ακολουθεί η Γερμανία... Τυχαίο;
 Δε νομίζω... 

 Νομίζω πως θα παρακάμψω για μια φορά την αποστροφή μου στον τζόγο και θα παίξω με τέτοιο στάνταρ που βλέπω... 

πηγη:hggiken.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου