Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Συνελήφθη o δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης!

Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com

Συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και
της συκοφαντικής δυσφήμησης.

 Πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

 Εναντίον του κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία μετά από μήνυση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην Εισαγγελία Αθηνών

Ο λόγος; Όπως γράψαμε από χθες, ο Παπαγιάννης δημοσίευσε (στο blog fimotro) έγγραφο που εμφανίζει τον Βαξεβάνη να εισπράττει μεγάλο χρηματικό ποσό από την ΕΥΠ!
 Ο Παπαγιάννης έχει ταυτοποιηθεί από προηγούμενες κατηγορίες και διώξεις εναντίον του ως ο διαχειριστής του fimotro που δημοσίευσε το εν λόγω έγγραφο.

 Η ταυτοποίησή του είχε προκύψει μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο διευθυντής του δελτίου ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος για εκβιασμό. 

Ο Παπαγιάννης θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο το πρωί της Δευτέρας από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία εκδίκασης. Έως τη Δευτέρα θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

 Εναντίον του Παπαγιάννη ο Βαξεβάνης αναμένεται να καταθέσει και αγωγή. Στο koutipandoras.gr, του Κώστα Βαξεβάνη, αναφέρεται: «Ο Παπαγιάννης όχι μόνο δεν τήρησε βασικούς κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας προκειμένου να διασταυρώσει τη γνησιότητα της πληροφορίας αλλά σκόπιμα δημοσίευσε το εν λόγω πλαστό έγγραφο με πρόφαση τους προβληματισμούς για τη γνησιότητα του. Με αυτό τον τρόπο διέσπειρε ψευδείς εντυπώσεις και συκοφαντίες». 

πηγη:soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου