Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η Deutsche Bank ομολογεί τον πραγματικό λόγο που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ!

Σχόλιο:
Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Άλλωστε τα οικονομικά προβλήματα της Ισπανίας και της Ιταλίας πολλοί τα θεωρούν πολύ μεγαλύτερα από τα καθεαυτού οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. Το πραγματικό ζήτημα είναι ότι βλέπουν την Ελλάδα σα μια συμμορία διεφθαρμένων πολιτικών και άλλων κρατικών ή κρατικοδίαιτων ιδιωτικών παραγόντων. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στις σημερινές δηλώσεις του Juergen Fitschen έχουμε σχεδόν μία καθαρή ομολογία! 


 Η Ελλάδα είναι ένα “χρεοκοπημένο και διεφθαρμένο κράτος” δήλωσε ο Juergen Fitschen της Deutsche Bank, τονίζοντας ότι οι
πολίτες και οι επιχειρηματική κοινότητα της χώρας δεν βλέπουν φως στην άκρη του τέλους. 
“Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, πιστεύω, που μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα χρεοκοπημένο κράτος, είναι ένα διεφθαρμένο κράτος, διεφθαρμένο όσον αφορά την πολιτική ηγεσία και προφανώς και άλλους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν όλο αυτό” ανέφερε ο κ. Fitschen σε ομιλία του στο Βερολίνο.

 Ο κ. Fitschen πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή χθες στην Αθήνα για να συναντήσει στελέχη από τον τραπεζικό, βιομηχανικό και ναυτιλιακό τομέα.
 “Ρώτησα τους ομολόγους μου ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα εμπιστευόσασταν να οδηγήσουν τη χώρα σε μια νέα εποχή, αν είχατε την αμέριστη συμπαράσταση ότι ήσασταν ένα ισότιμο μέλος της ευρωζώνης ;” σημείωσε ο κ. Fitschen.

 “Δυστυχώς, ο αριθμός των ονομάτων ήταν πολύ περιορισμένος” τόνισε, λέγοντας ότι οι πολιτικοί που μπορείς να εμπιστευθείς στην Ελλάδα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

 euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου